Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niektóre oferty połączone z katalogiem nie są widoczne na allegro, jak mam je sprzedać skoro ich nie widać?
Moderatorzy napiszecie coś mądrego, czasem produktu w ogóle nie ma i trzeba podpiąć coś podobnego co nie odpowiada faktycznemu produktowi z aukcji???
@profesor_gsm Jeśli nie znajdujesz produktu, który odpowiada Twojej ofercie, możesz sam dodać taki produkt do katalogu.
Jeśli nie mam nr ean w tym przypadku głośnik do telefonu to jak mam dodać produkt do katalogu?
@profesor_gsm Kod EAN możesz znaleźć na stronie producenta bądź bezpośrednio się z nim skontaktować, by nadał kod dla danego produktu.
Na stronie producenta nie ma kodów ean poszczególnych części z danego urządzenia tylko ogólny urządzenia. Co w takim przypadku, mam takie części wyrzucić do kosza???
Widzę, że na allegro to plaga, sprzedający wystawiają oferty zupełnie nie odpowiadające wystawionego produktu bo allegro wymaga ean którego większość demontowanych części nie ma i producent ich nie nadaję, czy allegro zrobi coś w tym kierunku?
Jak łączysz z katalogiem to oferty nie są tak samo widoczne , są one połączone z innymi i dopiero jak wejdziesz w daną ofertę, produkt widzisz ile jest ich, skompilowane!!!
Nie da się tego ominąć, żeby oferta była bezpośrednio widoczna po wpisaniu nazwy produktu?
Niestety przy katalogu nie.☹️
No to słabo bo bez ean teraz już się nie da wystawić i nowego produktu stworzyć również.