anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po połączeniu produktu z katalogiem nie wszystkie moje aukcje są widoczne.

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

Niektóre oferty połączone z katalogiem nie są widoczne na allegro, jak mam je sprzedać skoro ich nie widać? 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

Moderatorzy napiszecie coś mądrego, czasem produktu w ogóle nie ma i trzeba podpiąć coś podobnego co nie odpowiada faktycznemu produktowi z aukcji???

oznacz moderatorów

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@profesor_gsm Jeśli nie znajdujesz produktu, który odpowiada Twojej ofercie, możesz sam dodać taki produkt do katalogu.

Julia
oznacz moderatorów

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

Jeśli nie mam nr ean w tym przypadku głośnik do telefonu to jak mam dodać produkt do katalogu?

oznacz moderatorów

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@profesor_gsm Kod EAN możesz znaleźć na stronie producenta bądź bezpośrednio się z nim skontaktować, by nadał kod dla danego produktu.

Julia
oznacz moderatorów

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

Na stronie producenta nie ma kodów ean poszczególnych części z danego urządzenia tylko ogólny urządzenia. Co w takim przypadku, mam takie części wyrzucić do kosza???

oznacz moderatorów

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

Widzę, że na allegro to plaga, sprzedający wystawiają oferty zupełnie nie odpowiadające wystawionego produktu bo allegro wymaga ean którego większość demontowanych części nie ma i producent ich nie nadaję, czy allegro zrobi coś w tym kierunku? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak łączysz z katalogiem to oferty nie są tak samo widoczne , są one połączone  z innymi i dopiero jak wejdziesz w daną ofertę, produkt widzisz ile jest ich, skompilowane!!!

oznacz moderatorów

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

Nie da się tego ominąć, żeby oferta była bezpośrednio widoczna po wpisaniu nazwy produktu?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Niestety przy katalogu nie.☹️

oznacz moderatorów

profesor_gsm
#7 Wielbiciel#

No to słabo bo bez ean teraz już się nie da wystawić i nowego produktu stworzyć również. 

oznacz moderatorów