Witam, dzisiaj sprawdzając pobierane prowizje od sprzedaży zauważyłem że przy jednym ze sprzedawanych przedmiotów mam pobierane 56% prowizji. Okazuje się że. 26,8% stanowi kampania ads. Sprawdzałem że w tym okresie nie było włączonej kampanii na ten przedmiot. Dlaczego więc mam naliczone opłaty? Sprawa dotyczy konta Quantum-System i tej aukcji Płyn do czyszczenia ekranów TV, LCD i monitorów + 3 mikrofibry - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Powinieneś skontaktować się z nami z konta, którego sprawa dotyczy. Natomiast piszesz o opłatach, dlatego myślę, że słusznym rozwiązaniem będzie skontaktować się z nami przez formularz kontaktowy.
dziękuję, nie mogę napisać z innego konta ponieważ nawet jak jestem przelogowany na prawidłowe konto to allegro gadane z automatu loguje mi się na to konto z którego piszę.
Rozumiem, dlatego skontaktuj się z nami w tej sprawie przez formularz kontaktowy.
ok dziękuję
kontaktowałem się przez formularz ale nie otrzymuje żadnej odpowiedzi @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Hadwao_net sprawdzę to, ale czy możesz podać mi numer swojego zgłoszenia?