Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szlag mnie trafia juz po jednym dniu, ja mam kilkanaście zakupów, a co dopiero tych co maja ich kilkaset lub wiecej.
Pobrano opłate z bieżących wpłat, ale za co????? jest podane rozliczenie, identyfikator operacji
ale kliknięcie na ten link nie rozwija transakcji które zostały opłacone a przenosi na całość allegro/payment.
Jak mam sprawdzić poprawność waszego liczenia? Jak znam życie to pomylki sie zdarzaja i to na waszą korzyść.
Rozumiem, że zabieracie za prowizje, ale tu zabraliście i za sprzedane produkty i swoje opłaty.
A co ja mam zanieśc do kasy jak zabraliście wpłaty?
@AptekaNatolinska Automatycznie pobieramy należności za usługi, które są naliczane do Twojego bieżącego salda w zakładce Rozliczenia z Allegro. Są to prowizje i różnego rodzaju opłaty między innymi za:
Rozliczenia możesz skontrolować w zakładce Środki i historia operacji. Tam zobaczysz pobraną kwotę wraz z identyfikatorem płatności (po identyfikatorze płatności możesz wyszukiwać zamówienia w zakładce Zamówienia). Gdy w identyfikator płatności, przekierujemy Cię do zakładki Rozliczenia z Allegro. W zakładce Rozliczenia z Allegro pod nazwą Pobranie opłat z wpływów sprawdzisz, ile pieniędzy pobraliśmy z Twoich środków za naliczenia opłat i prowizji.
Jeśli na Twoim koncie pojawi się zobowiązanie, to pobierzemy odpowiednią kwotę z pieniędzy, które masz ze sprzedaży. Tak, aby Twoje bieżące saldo wynosiło 0 zł.
Na koniec miesiąca rozliczeniowego wystawimy Ci fakturę, która będzie uwzględniała to, co działo się na Twoim koncie, włącznie z automatycznie pobranymi opłatami. Gdy pobierzemy:
Pani Ko Alka
Proszę przekazać szefowi, że tu prawdopodobnie pokaże się prokurator.
Przestępstwa przeciwko mieniu
Mój Boże czy myslisz, że ja taka naprawde nie kumata i nie wiem za co ściagacie kasę? Mnie chodzi o to, że brak wyszczegółowienia za co ściagacie , takie co by pisało:
aukcja - opłata prowizja tyle a tyle - zabrano tyle a tyle...
opłata za Pocztex -tyle a tyle - zabrano....
opłata za udostepnienie płatności Allegro pay tyle a tyle, zabrano tyle a tyle...
Może być w postaci pliku exel.
Tylko czuje, ze dla was to dodatkowa robota i dlatego nas olewacie, łatwiej skrót pokazac i figa z makiem.
Ide pozycjonowac własna stronę. tam wiecej mi teraz wpada sprzedaży niz tu i taniej wychodzi obsługa.
@AptekaNatolinska
Zakładka Konto ->> Rozliczenia z Allegro - są wszystkie operacje na Twoim koncie.
no i jest identyfikator ktory po kliknieciu przechodzi znow do strony rozliczenia i nie da sie sprawdzic!
u mnie np:
5781b71a-f4e9-47ab-985c-5e70c0f932ed
w zakladce sprzedane nie znajduje mi takiego identyfikatora! nagle znika mi z konta 70,65 zł i nie ma informacji za co!!!!
Hej, tez mam takie pytanie, pobrało mi przed chwilą 80zl z innego konta, i nie wiem dla czego, abonament jest opłacony, prowizji tyle nie miałem, na Ads tez nie ma wyświetlanych ofert. I sprawdzić za co to było tez nie mogę. Jak się dowiedzieć za co pobrało te środki?
czy w koncu system pobieranych oplat bedzie przejrzysty?
Moim zdaniem trzeba ich ZAWALIĆ pytaniami, zgłoszeniami, problemami!
Z pojedynczych zgłoszeń oni sobie nic nie robią.
Nam rozłączyli oferty wielowariantowe i teraz to my musimy im podać numery ofert wchodzących kiedyś w ofertę wielowariantową. Siedź i podawaj kilkaset numerów odpowiednio pogrupowanych ponieważ "państwo z allegro" coś sobie umyśliło.
Moim zdaniem tylko zorganizowana, zmasowana akcja pomoże. Pytajmy o każdy numer pobranej opłaty do danej transakcji. Niech siedzą i odpisują.
dziwnym trafem jeśli chodzi o zasilenia dawało się zrobić przycisk "rozwiń" i można zobaczyć za co jest wpłata. Niestety przy opłatach wszystko jest zrobione tak, żeby zniechęcić do zagłębiania się
tak jak by mieli cos do ukrycia
jaki cel ma utrudnianie? cos może sie nie zgadza? moze trzeba by przedstawic to jakiemus prawnikowi
Już wiadomo co to za pobranie z opłat, nauczyłem się to liczyć, oni pobierają zbiorowo każdą godzinę, i od ostatniego pobrania do kolejnego jest lista co i gdzie poszło(prowizje i td) Ale było by fajnie jak by to jakoś tłumaczyli, bo trochę czasu mi to zajęło, a może to ja jestem głupi, nie wiem😀
to mozesz to wyrysowac bo ja tego nie ogarniam
Na przykład zobacz przedostatnie pobranie z opłat, i do ostatniego między nimi będą te pobierania i kwoty, dodaj wszystkie kwoty pobrań z opłat zaczynając od przedostatniego pobrania i wyjdzie ci ostatnie pobranie. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem bo trudno to wyjaśnić łatwiej pokazać by było
to wszystko w rozliczeniach z Allegro