anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Orlen wiecznie nie doręcza paczek

AlleMakijazPL
#12 Orędownik

Szanowni Państwo, chciałabym zgłosić pilną reklamację dotyczącą dwóch zwrotów, które miały zostać doręczone w ramach usługi Orlen. Już wcześniej zdarzały się problemy z dostawą do mojego adresu, jednak obecna sytuacja jest absolutnie niedopuszczalna. Dnia 14.10.2025] otrzymałam informację, że kurier nie dostarczy przesyłek, co już było dla mnie dużym utrudnieniem. Natomiast dziś zostałam poinformowana, że rzekomo odmówiłam przyjęcia przesyłek, co jest nieprawdą – nikt się ze mną nie kontaktował i nikt nie pojawił się pod moim adresem. Tego typu fałszywe informacje są nie do zaakceptowania i podważają zaufanie do usług świadczonych przez Orlen i współpracujące firmy kurierskie. Proszę o natychmiastowe wyjaśnienie sytuacji, kontakt ze strony odpowiedniego działu oraz ponowną próbę doręczenia przesyłek bez zbędnej zwłoki. W załączeniu przesyłam dane dotyczące zwrotów: Allegro AD0142VYE7 Allegro AD014DU3Z5

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AlleMakijazPL Orlen się wyłożył tak samo na DHL, nie ogarniają tego 😄 jedyne wyjście nie udostępniać Allegro Delivery i mieć spokój 😄

Na moim rejonie Orlen codziennie zrzuca 50 paczek do punktu bo nie ma czasu rozwieźć oraz mają zapchane automaty 😄

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@AlleMakijazPL Na forum nie złożysz reklamacji. Proszę, przekaż te informacje przez formularz kontaktowy.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AlleMakijazPL to samo miałem z dhl , dwukrotnie zwrot oznaczony został jako odmowa przyjęcia , po interwencji trzecia próba , ale tym razem przydybałem kuriera pod automatem i zapytałem o paczkę , pogrzebał w urządzeniu i stwierdził ,że ,, ma coś takiego ,, nadmienię jeszcze ,że w drodze pomiędzy kolejnymi automatami musiał / nie ma innej drogi !! / przejechać obok mojego sklepu .

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   jeśli tak ma wyglądać współpraca w ramach delivery to bardzo szybko pójdę za wskazówką @kostas11 

oznacz moderatorów