Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację odnośnie naliczenia dodatkowych opłat za sms-a o dostarczeniu, mimo że taka opcja nie była zaznaczana podczas nadawania paczki. Pierwszy raz takie koszty zostały naliczone w dniu dzisiejszym. Proszę o wyjaśnienie z czego to wynika i na jakiej podstawie zostały one naliczone.
@tkaniny-madec
Nadajesz przez WzA czy bezpośrednio z e-nadawcy?
@tkaniny-madec poproszę o informację, czy nadajesz przesyłki korzystając z Wysyłam z Allegro oraz poproszę o przykładowe zamówienie do którego taka opłata została naliczona.
nadaję z wysyłam z Allegro
numery zamówień:
4ce96b00-4b4f-11ef-8859-077c2300b99f
bc940bd0-440c-11ef-b1c4-675bf996209c
c5f05900-4c12-11ef-af81-d3bec7b02f95
92df0645-4219-11ef-9f20-e961d738563c
Otrzymuje **piiip**yliard sms-ów o dostarczeniu, których nawet nie potrzebuję...
@tkaniny-madec dziękuję za informację. Weryfikuje sprawę.
To są w ogóle przesyłki sprzed miesiąca, więc w ogóle nie rozumiem na jakiej podstawie są naliczone te opłaty 🤯
Czy mam zgłosić oficjalną reklamację żeby coś ruszyło? Tak samo było z kurierem DPD, naliczanie podjazdu kuriera, gdy wszystkie paczki skrupulatnie zanoszone były osobiście do punktu.
@tkaniny-madec taka opłata pojawia się, gdy zaznaczysz "potwierdzenie doręczenia przesyłki" w formularzu nadania.
W twoim przypadku opłata może być niezasadna- nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi. W tej sytuacji najlepiej będzie, jak skontaktujesz się z nami przez formularz.