anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Kategoria oferty (93838) nie pasuje do kategorii prod

GiftArtStudio
#2 Obserwator

Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Kategoria oferty (93838) nie pasuje do kategorii prod
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

GiftArtStudio
#2 Obserwator

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Kategoria oferty (93838) nie pasuje do kategorii produktu (54045).

CO NALEŻY ZROBIĆ ? MAM SWÓJ KOD EAN, DLA CZEGO NIE MOGĘ WYSTAWIĆ?

Z góry dzieki!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@GiftArtStudio podaj proszę ten kod EAN oraz napisz, w jakiej kategorii chcesz wystawić ofertę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GiftArtStudio
#2 Obserwator

EAN 5906739378029

Allegro/Kolekcję i Sztuki/Kolekcje/Akcesoria Alkoholowe/Pudełka i Skrzynki

dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów

la_nika

@GiftArtStudio ok, dziękuję! Ta kategoria nie jest w zbiorze kategorii podobnych z kategorią, w której wystawiłeś już ofertę z tym produktem (54045 - Pudełka), to powoduje ten błąd. 
Poprosiłam o dodanie do zbioru kategorii podobnych Pudełek i skrzynek, abyś mógł wystawić ofertę, także w tej kategorii, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GiftArtStudio
#2 Obserwator

super, dziękuję:)

oznacz moderatorów

Client:74250890
#9 Pomysłodawca

@GiftArtStudio Gdyby kategorie były zbyt ogólne, to zgłoś po prostu błąd w kategorii produktu i będzie ok. 

oznacz moderatorów

la_nika

@GiftArtStudio przykro mi, ale otrzymałam odpowiedź, że nie dodamy kategorii do zbioru podobnych z 54045 - Pudełka, ponieważ w kategorii 54045 są pudełka do przechowywania, nie prezentowe. Kat. 93838 jest w agregacie ze zbliżonym do siebie asortymentem.
W takiej sytuacji możesz jedynie zmienić kategorię produktu (tutaj), jeśli Akcesoria alkoholowe pasują lepiej, niż Przechowywanie > Pudełka. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:74250890
#9 Pomysłodawca

@GiftArtStudio  czyli tak, jak odpisałem 

oznacz moderatorów