Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, Ktoś podszywa się pod nasz produkt stosując numer naszego produktu. W rzeczywistości sprzedawana część z aukcji nr 17599159837 jest częścią innego producenta. Sam opis produktu sugeruje, że dana część jest częścią firmy Polcar a nie naszą jak podano w parametrach produktu. Nr części jest naszą własnością stosowany tylko przy naszych własnych produktach. Proszę o reakcję i zmianę w tej aukcji. Dziękuję i proszę o informację.
Dzień dobry @Autoruso! Zgłosiłam prośbę o odpięcie oferty od produktu, nie mam możliwości zmiany parametrów w ofercie, ale poprosiłam o podpięcie jej od produktu ze względu na różnice w parametrze Producent.
To samo niestety dotyczy ofert nr: 16547401951, 16547405955, 16700667323, 17880856864. To są ewidentne podróbki naszego towaru lub ktoś podszywa się pod nasz produkt. Co do poprzedniej wiadomości to ktoś na dodatek nieszczelnie i bez naszej zgody wykorzystuje nasze zdjęcie. Proszę o reakcję i pomoc. Dziękuję @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Autoruso Co się szczypiesz... Zgłaszaj do Ochrony Marek, z Tobą nikt się nie szczypał jak Cię zgłaszali...
Ta oferta nadal jest aktywna 17599159837 pomio tego, iż jest błędnie powiązana z aszym produktem. W opisie wyraźnie jest napisane, że jest to produkt firmy Polcar a w parametrach powiązana jest z naszym produktem. Nikt mimo zgłoszenia na to nie reaguje. Czy nie można z tym nic zronić? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @Autoruso. Przekazałam ofertę do ponownej weryfikacji.
Ponownie ten sam problem. Aukcja nr 18063276087 nie jest prawidłowo połączona. Ktoś wykorzystał nasze zdjęcie i sprzedaje produkt polcaru (opis aukcji) a połączona jest z naszym produktem. Ten produkt nie jest oryginalny tylko stanowi podróbkę naszego towaru. Proszę o wprowadzenie zmiany i weryfikację tej oferty.
Nie wiesz od czego jest program ochrony marek? Bo mam wrażenie że nie wiesz...
tam nikt z tym nic nie robi
🙂 na allegro nie ma czegos takiego jak twoje oferty, to sa oferty allegro. Wielu sprzedawcow zapomina, kto tak naprawde produkuje ''ICH'' produkty - ta sama fabryka w Chinach. Jesli produkt ten sam a inna nazwa - moim zdaniem to ten sam szajs
jest polskie prawo
jest ustawa o czynach nieuczciwej konkurencji
działaj
przypominam jedno: pozycja w katalogu produktów nie jest Twoja, należy do allegro
a allegro udostępnia wg moderatorów tego forum, katalog każdemu swojemu sprzedawcy