Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, pisze na tablicy ponieważ przez formularz kontaktowy nie uzyskałam żadnej odpowiedzi ani pomocy a wręcz zostałam zbywana. Mianowicie @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ proszę o zweryfikowanie sytuacji odnośnie przewoźników UPS i DPD pomimo zamienienia podjazdu i na panelu allegro widocznych statusów z odznaczonym faktem że podjazd jest zamówiony UPS ani DPD nie dostają zleceń na podjazd. Po weryfikacji przez formularz allgero okazuje się że widnieje zamówiony podjazd u allegro i nie widzą problemu bo zamówienie zostaje zrealizowane TYLKO DLATEGO ŻE SAMA DZWONIE DO KURIERÓW I PROSZĘ O TO ABY PRZYJECHALI PO PACZKI, zatem czy ktoś jest na tyle kompetentny w dziale IT żeby sprawdził dlaczego UPS i DPD nie dostają zleceń albo chociaż wysłać do nich zapytanie żeby zweryfikować cała zaistniałą sytuację ?
Płace Wam kilkadziesiąt tysięcy prowizji miesięcznie a Wy macie w głębokim poważaniu problem i nie reagujecie bo przecież u Was wszystko widać tak jak powinno być, przez Wasze wymysły i brak kompetencji moja jakość obsługi klienta leci w dół. Proszę o porządne zweryfikowanie i odpowiedz bo już mi się nudzi czytanie w kółko tego samego że zlecenie zostało zrealizowane .... KUR....A zostało zrealizowane bo sama wydzwaniam po kurierów na ich prywatne numery!!!!
@KidsManiaMJA podaj proszę przykładowe zamówienia przy których ten problem wystąpił.
Witam.
Temat może już stary, ale obecnie cały czas mamy ten sam problem z kurierem DPD.
Podjazdy są zlecone, etykiety wydrukowane np. na 10 przesyłek po czym przyjeżdża kurier i mówi że zlecenie ma tylko na 4 a reszty nie jest w stanie zabrać. Problem notorycznie się powtarza. Klienci sfrustrowani dzwonią, gdzie ich zamówienia, a kurier nie zabierze więcej paczek niż ma zleceń. Oczywiście podczas rozmowy telefonicznej z DPD umyli ręce i obarczają tym problemem Allegro. Teraz pytanie czy da się coś z tym zrobić ?
Cześć @LOMZIK-FIRMA, podaj proszę przykłady takich zamówień.
U mnie ten sam problem, od wczoraj wskakują tylko 4 zlecenia ,pomimo ,że paczek było więcej , dzisiaj to samo.
31990e50-d4ec-11f0-ac90-fdbb82b7f556
17378fa0-d4e2-11f0-916c-a519b820d2d6
393bba20-d4da-11f0-a8e0-3d4fb331589f
01643451-d4c7-11f0-8fb3-911dc086a85c
Witam.
Oczywiście, kilka ostatnich numerów ofert których dotyczył problem:
17553629117
18120937507
18141336126
17993394805
Musieliśmy je nadać w punkcie. Jeśli trzeba mogę podać numery przesyłek a nawet numery podjazdów.
@LOMZIK-FIRMA Dzięki wielkie, najlepiej numery przesyłek, podjazdów też będą pomocne 🙂
@czarkaz1 Dziękuje, przekazałem sprawę do odpowiedniego działu. Wrócimy do tego wątku jak tylko otrzymam odpowiedź zwrotną.
U nas występuje ten sam problem. Kurier podjeżdża ale nie zabiera wszystkich paczek, nie wiadomo dlaczego. Mamy umówione stałe podjazdy.
Nieodebrane przesyłki:
99c23180-d3fe-11f0-ad29-91d35cc1fa50
c6e91e71-d292-11f0-80e3-bb63e871a793
@kulturalnysklep widzę, że przesyłki dla tych zamówień zostały już odebrane. Czy ta informacja jest błędna?