Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy nie dałoby się przywrócić dotychczasowych form mailowych powiadomień o zakupie, wyborze formy wysyłki etc albo przynajmniej pozwolić wyszukiwarce na odnajdowanie kluczowych informacji dot. transakcji?
Używam Thunderbirda i do tej pory wystarczało jak wpisałem do wyszukiwarki login kupującego i już mi się wyświetlały wszystkie dane dot. tej transakcji, teraz powiadomienia przychodzą w nowej dziwnej formie do której się pewnie z czasem przyzwyczaję ale pracę bardzo utrudnia mi fakt że obecnie wyszukiwarka poczty nie znajduje NICZEGO z takiego powiadomienia, ani loginu ani info n/t dokonanej transakcji, ktoś się napracował żeby zablokować wyszukiwanie w poczcie istotnych wiadomości tylko po co ?
ELEKTROMARKET spróbuj za pomocą unikalnego adresu e-mail kupującego
mdrogeria też zero wyników
Używam The Bat i u mnie wyszukiwarka działa poprawnie.
Informację od allegro o tym że ktoś u Ciebie kupił masz bez loginu w temacie.
Ale e-mail o tym że wybrany został sposób zapłaty / dostawy jest już z loginem,
tak samo jak informacja o wpłacie.
niestety u mnie wyszukiwanie działało ale przestało działać przy tej nowej formie powiadomień, pozostaje "optyczne" wyszukiwanie po godzinie zakupu, dla mnie jest to istotne bo wszystkie załatwione maile przenoszę do "done" i wtedy w nawale spamu nie przeoczę żadnego pytania czy zamówienia
już wiem o co chodzi, Allegro tu nic nie zmieniło to program Thunderbird się zaktualizował i żądał potwierdzenia że wiadomości pochodzące od Allegro są pożądane, ja tego nie zauważyłem i mogłem przeczytać wiadomość ale dla wyszukiwarki była ona niewidoczna zanim nie potwierdziłem że to wiadomość pożądana, teraz się nauczył że maile od Allegro są pożądane i już ich nie blokuje