anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o interwencję w sprawie nieuprawnionego użycia danych producenta

Hadwao_net
#12 Orędownik

Witam, zwracam się z prośbą o pomoc w sprawie użytkownika Allegro, który w danych producenta nieustannie podaje nasze dane, aby jego oferta była widoczna pod naszymi produktami. Pomimo wielokrotnego zgłaszania tego naruszenia, sytuacja się powtarza oferta jest usuwana, jednak następnego dnia pojawia się ponownie.  Podaje numer oferty                                                                                                                                 https://allegro.pl/oferta/powloka-ceramiczna-grafenowa-na-lakier-felgi-szyby-graphene-elite-60-ml-18...

użytkownik robi to samo z każdą znaną marką kosmetyków samochodowych @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Hadwao_net Proszę, zgłoś nam tę sytuację przez formularz. W takim wypadku to będzie najlepsze wyjście. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

zgłaszałem to już wielokrotnie, ok zgłoszę ponownie.

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

czy mogę uzyskać pomoc w mojej sprawie. Non stop zgłaszam sprzedającego że podpina się pod moją ofertę i nic to nie daje. Usuwacie ją a następnie zostaje ona ponownie wystawiana z moimi danymi.  Czy nie można tej osoby zablokować? https://allegro.pl/oferta/powloka-ceramiczna-grafenowa-na-lakier-felgi-szyby-graphene-elite-60-ml-18... @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

te oferty to jakieś oszustwo, zdjęcia produktów wygenerowane przez ai

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Hadwao_net konsultuję sytuację z tym sprzedającym i wrócę do Ciebie z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mix-mce
#15 Entuzjasta

@Sa_nova nikogo nie zastanawia fakt że sprzedający JEDYNE co wystawia to ten sam produkt w 35 wersjach gdzie jedyne co się zmienia to powiązanie z produktem, zwykle losowym?

nawet cena jest +/- 10zł

Bez przesady ale jeśli allegro tu nie widzi problemu to problemem jest samo allegro.

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

Sprzedający wpisuje dane producentów  i dystrybutorów  znanych firm kosmetyków samochodowych, tym samym ma darmowe komentarze dla swojego produktu.

oznacz moderatorów