@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak zwykle podaliscie kłamliwy termin dostawy , może jakaś rekompensata dla kupujących za podawanie niesprawdzonych terminie dostawy
Dobrze kombinujesz 😎
ale słabo to przewiduje 😆
@Agent555 wyświetlany termin dostawy jest przewidywany, a nie gwarantowany. Rozumiem, że martwi Cię brak aktualizacji przesyłki o numerze 620999563523107439533921, już interweniuję w tej sprawie. 😊
@Agent555 widzę, że paczka została już zeskanowana w Centrum Logistycznym. 😊
@Sa_nova dziekuje za informację, czy ta przesyłka znajduje się w Lublinie
@Agent555 niestety, ale nie mam tak dokładnej informacji. Po bardziej szczegółowe informacje o przesyłce, najlepiej jest odezwać się bezpośrednio do przewoźnika. 😉
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wszystkie paczki nadane 31,12 nadal czekają w centrum logistycznym w Rzeszowie - będą wysłane dopiero dziś - nie były wysłane w tym dniu z powodu skróconego czasu działania magazynu
Kupujący otrzymali informację o dostawie 2.01 dlaczego allegro podawało błędną informację dla kupujących
Napiszą, że to przewidywany czas dostawy i tyle, jak w innych tematach. Szkoda, że komunikaty o pracy w święta były podane na stronach przewożników, a oni sobie nic z tego nie robili, a teraz paczki leżą, zaczną się dyskusje i ty masz za to odpowiadać. Mieli podobno jakieś komunikaty wysyłać dla klientów, że błędnie pokazywali czas dostawy. Ciekawe czy to się wydarzyło.
tak... zapewne w centrum logistycznym NADAWCY. Z tego co widzę, żadna przesyłka z 31.12 nie będzie dziś doręczona więc podany termin doręczenia tego dnia był źle podany, proszę się do tego przyznać
@Sa_nova pisałem z pracownikiem InPost na czacie , przesyłka znajduje się w Poznaniu, także dziś doręczenia nie będzie
Przesyłka będzie doręczona 5 stycznia, a oni wyświetlali, że 2 stycznia. No, ale to jest "przewidywany czas dostawy", a ty się wytłumacz kupującemu, bo przecież pokazywało, ze 2 stycznia 😉
Problem z dostarczeniem przesyłek
Nie wychodzą przesyłki do Klientów od 30 grudnia - nadaję z Olsztyna
Przesyłki nadal tkwią w odzdziałach lub w paczkomatach
Klienci się denerwują i straszą negatywami
Allegro nie dało żadnej informacji o możliwych utrudnieniach ze względu na warunki pogodowe
co z tym macie zamiar zrobić ?
Cześć, @ZOOAkwarium! Znamy problem, odbiorem i doręczeniem przesyłek, ze względu na trudne warunki pogodowe. Wyświetlamy odpowiedni komunikat, w formularzu kontaktowym.
do naszego oddziału INPOST nie dojechał żaden tir z przesyłkami ale nie ze względu na warunki pogodowe, as ze względu, że DZIŚ NIE PRACUJĄ. Mam nadzieję, że NEGATYWNE KOMENTARZE z tym związane będą usuwane !!!
@kowas111 to tak jak wspomniałam wcześniej, ten temat weryfikuję.
klejna założona dyskusja - wszyscy wyżywają się na sprzedawcach a problem leży po stronie allegro i przewoźników
a tu cytat od kupującego z 1 dyskusji
''Rozumiem że spadł śnieg jest zima , a paczki powinny jeździć już dziś . Jeśli nie dostanę jej do 7 stycznia , rezygnuję i daję negatywa.''
i co z tm mam zrobić ?
Już mam angażować naszego prawnika, czy trzymać go w gotowości, aby nikt nas bezpodstawnie nie oczernił ?
Dziękujemy za zgłoszenia.
Tak jak napisała @Sa_nova, temat jest przez nas weryfikowany.
Gdy tylko otrzymamy więcej informacji, wrócimy jak najszybciej do tego wątku.