Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam identyczny problem nie mogę nadac paczki InPostem, DPD, Poczta Polska nic nie działa pojawia się komunikat:
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Proszę o pomoc.
A co z jakością sprzedaży? Wyślecie maile do klientów którzy zamówili Smart, którego nie można nadać?
Mamy podobny problem.
od rana przy próbie wygenerowania listów pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Również mam problem z nadaniem paczek DPD, proszę o rozwiązanie
Mam to samo - Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień."
Godziny graniczne u dostawców się zbliżają .Czy macie jakiś pomysł aby przez tę awarię nie ucierpieli sprzedawcy którzy nie zdążą nadać przed tymi godzinami granicznymi? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja już nie nadam, kurier zabrał co było... ale: wysyłajcie natychmiast 😡
Witam
Dlaczego nie mogę wygenerować listu przewozowego dla firmy UPS? Wyświetla mi się:
O co chodzi?
PILNE
POZDRAWIAM
Przy próbie nadania paczek FedEx za pobraniem mam ten sam problem w tej chwili...
Po uzupełnieniu danych wysyłkowych zapisuję przesyłkę i następnie klikam "PODSUMOWANIE" przycisk nie działa, co powoduje, że nie mam możliwości nadania przesyłki i wygenerowania listu przewozowego.
Nie pomogło ponowne zalogowanie. Przycisk nie działa na różnych przeglądarkach i komputerach. Problem dotyczy wszystkich zamówień.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Mam dokładnie to samo. Nadanie paczki zatrzymuje sie na przycisku "PODSUMOWANIE"
PROBLEM Z NADANIEM ALLEGRO KURIER DPD . Nie można wygenerować przesyłki . Dochodzimy tylko do opcji "PODSUMOWANIE" i dalej nic . @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie to samo
potwierdzam , również mam ten problem ...
U nas ten sam problem. Zarówno przy paczkach DPD jak i Inpost.
Mam to samo - jak widzę, całego Allegro ma ten problem...
U mnie też ... oczywiście ucierpią sprzedawcy za nieterminowe wysyłki....