Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co się dzieje z Allegro Kurier DHL? Ostatnie dwie przesyłki, mimo, że zostały nadane w Żabce przed godz. 7.00 rano, zostały odebrane przez kuriera dopiero na drugi dzień, po ponad 30 godzinach. Oczywiście jakość sprzedaży w dół. Wcześniej przesyłki DHL były odbierane ze sklepu w dniu ich nadania.
Żeby było ciekawiej o jednej z tych przesyłek napisałem do Allegro przez formularz. Na razie nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie dostałem nawet potwierdzenia czy moja wiadomość do nich dotarła. Dziwne to wszystko. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tak się składa, że napisałem do Was przez formularz dzisiaj dwa razy i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie dostałem też potwierdzenia, że moja wiadomość do Was dotarła. Wcześniej jak coś pisałem, to przychodziło na maila potwierdzenie otrzymania wiadomości wraz z kopia mojej wiadomości. Teraz cisza. Zmieniliście zasady?
@tropa_pl Sprawy są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas trafią. Dublowanie zgłoszeń nic nie da. Widzę, że doradcy już zajmują się Twoją sprawą i podjęli kontakt z przewoźnikiem.
"Sprawy są rozpatrywane w kolejności" .A duża ta kolejka bo nie wiem czy się w niej ustawić czy iść do innego sklepu?
@kolekcjoner608 duża kolejka za sprawą łonów , sam puściłem w tym tygodniu 3 interwencje na 8 nadanych przesyłek
Nie dublowałem zgłoszeń dla zabawy czy przyśpieszenia rozwiązania problemu. Po prostu wczoraj nie przychodziły potwierdzenia na maila i nie wiedziałem czy macie moje zgłoszenie. Chyba mieliście jakąś awarie. Za dzisiejsze dwa zgłoszenia dotyczące dwóch różnych przesyłek dostałem potwierdzenia. A nawet jedną odpowiedź.