anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z odbiorem przesyłek DHL z Żabki

tropa_pl
#7 Wielbiciel#

Co się dzieje z Allegro Kurier DHL? Ostatnie dwie przesyłki, mimo, że zostały nadane w Żabce przed godz. 7.00 rano, zostały odebrane przez kuriera dopiero na drugi dzień, po ponad 30 godzinach. Oczywiście jakość sprzedaży w dół. Wcześniej przesyłki DHL były odbierane ze sklepu w dniu ich nadania.

Żeby było ciekawiej o jednej z tych przesyłek napisałem do Allegro przez formularz. Na razie nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie dostałem nawet potwierdzenia czy moja wiadomość do nich dotarła. Dziwne to wszystko. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@tropa_pl Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Nasi doradcy będą mogli skontaktować się z przewoźnikiem i wyjaśnić zaistniałą sytuację. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tropa_pl
#7 Wielbiciel#

Tak się składa, że napisałem do Was przez formularz dzisiaj dwa razy i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie dostałem też potwierdzenia, że moja wiadomość do Was dotarła. Wcześniej jak coś pisałem, to przychodziło na maila potwierdzenie otrzymania wiadomości wraz z kopia mojej wiadomości. Teraz cisza. Zmieniliście zasady?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@tropa_pl Sprawy są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas trafią. Dublowanie zgłoszeń nic nie da. Widzę, że doradcy już zajmują się Twoją sprawą i podjęli kontakt z przewoźnikiem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

"Sprawy są rozpatrywane w kolejności" .A duża ta kolejka bo nie wiem czy się w niej ustawić czy iść do innego sklepu?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kolekcjoner608 duża kolejka za sprawą łonów , sam puściłem w tym tygodniu 3 interwencje na 8 nadanych przesyłek 

oznacz moderatorów

tropa_pl
#7 Wielbiciel#

Nie dublowałem zgłoszeń dla zabawy czy przyśpieszenia rozwiązania problemu. Po prostu wczoraj nie przychodziły potwierdzenia na maila i nie wiedziałem czy macie moje zgłoszenie. Chyba mieliście jakąś awarie. Za dzisiejsze dwa zgłoszenia dotyczące dwóch różnych przesyłek dostałem potwierdzenia. A nawet jedną odpowiedź.

oznacz moderatorów