anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniem z doradcą na czacie

Autozaslony
#12 Orędownik

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Może Wy wyjaśnicie mi co się dzieje ze zgłoszeniem nr 51801973. Sprawa bardzo prosta, oczywiście wynikająca z bezmyślnego wprowadzania przez Was różnych zmian ale jakoś nikt się tym do tej pory nie zajął a nie mogę przez to wystawiać nowych ofert.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Autozaslony
#12 Orędownik

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Ale zmieniliście ładnie tytuł.

Może ktoś łaskawie odpisze. Na czat się nie idzie wbić. Zamówiłem rozmowę telefoniczną, nikt nie zadzwonił.

Wysłałem emaila, również zero odzewu. Nawet tutaj nie odpowiadacie.

Robicie sobie coraz większe jaja ze sprzedawców.

Kiedy Wy w końcu zrozumiecie, że jesteście w błędnym kole. Wprowadzacie ciągle jakieś głupoty, ludzie zasypują Was zgłoszeniami, Wy nie potraficie tego ogarnąć i tak brniecie w to.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Autozaslony przekazałam prośbę o pilną odpowiedź w korespondencji 51801973. Widzę, że jesteśmy tam z Tobą w kontakcie. W kwestii dostępności doradcy na czacie, jest to zależne od ilości zgłoszeń. Możliwe, że na dany moment czas oczekiwania był wydłużony lub czat nie był dostępny. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów