Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może Wy wyjaśnicie mi co się dzieje ze zgłoszeniem nr 51801973. Sprawa bardzo prosta, oczywiście wynikająca z bezmyślnego wprowadzania przez Was różnych zmian ale jakoś nikt się tym do tej pory nie zajął a nie mogę przez to wystawiać nowych ofert.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ale zmieniliście ładnie tytuł.
Może ktoś łaskawie odpisze. Na czat się nie idzie wbić. Zamówiłem rozmowę telefoniczną, nikt nie zadzwonił.
Wysłałem emaila, również zero odzewu. Nawet tutaj nie odpowiadacie.
Robicie sobie coraz większe jaja ze sprzedawców.
Kiedy Wy w końcu zrozumiecie, że jesteście w błędnym kole. Wprowadzacie ciągle jakieś głupoty, ludzie zasypują Was zgłoszeniami, Wy nie potraficie tego ogarnąć i tak brniecie w to.
@Autozaslony przekazałam prośbę o pilną odpowiedź w korespondencji 51801973. Widzę, że jesteśmy tam z Tobą w kontakcie. W kwestii dostępności doradcy na czacie, jest to zależne od ilości zgłoszeń. Możliwe, że na dany moment czas oczekiwania był wydłużony lub czat nie był dostępny.