anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z podjazdem kuriera DHL

Opakowania4You
#8 Zapaleniec#

Witam,

Od wczoraj mam kłopot ze zrealizowaniem podjazdu przez kuriera DHL.

Paczki dla DHL nadaję poprzez "Wysyłam z Allegro". Tam generuję list przewozowy oraz wybieram termin odbioru paczek.

Wczoraj kurier nie podjechał.

Dzisiaj ponownie wygenerowałem list dla nowej paczki, ustaliłem odbiór na dzisiaj ale nie przyszedł mail z potwierdzeniem, że DHL przyjął zlecenie. Tak teraz sobie przypominam, że wczoraj również tego maila nie otrzymałem ale nie specjalnie się tym przejąłem bo na Allegro widnieje informacja, że podjazd zamówiony.

Piszę tutaj bo może ktoś się nad tym pochyli i przyśle jednak dzisiaj kuriera 🙂

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

kotzpsem
#9 Pomysłodawca#

Mam podobnie, dwukrotnie kurier DHL nie przyjechał po odbiór pomimo zleconego podjazdu. Maile potwierdzające zamówienie podjazdu  od DHL też nie przychodzą od kilku tygodni. 

Wciska się sprzedawcom DHL w ramach Allegro Delivery który realizuje podjazdy wedle własnego widzimisię. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@kotzpsem u nas potwierdzenie zamówienia kuriera wpadają do SPAM

oznacz moderatorów

kotzpsem
#9 Pomysłodawca#

U nas ich brak również w spamie. Do 10 kwietnia przychodziły normalnie.

oznacz moderatorów

Opakowania4You
#8 Zapaleniec#

No właśnie, do świąt wszystko hulało.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Opakowania4You @kotzpsem bo od 7 kwietnia dołączyli To do Allegro Delivery, zmienili numerację na swoją i zrobili bałagan 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kotzpsem @Opakowania4You Proszę, podajcie numery zamówień, których to dotyczy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Opakowania4You
#8 Zapaleniec#
11fa3790-24ca-11f0-ac38-d5e47e4776de

1cdac190-24be-11f0-8a71-11142a232e1c

Proszę o nienaliczanie opłat za podjazd oraz za wygenerowane listy do powyższych zamówień. Z racji iż mamy długi weekend za pasem, nadałem te zamówienia kurierem DPD z własnej umowy.
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Opakowania4You Opłata za etykietę jest naliczana w momencie jej nadania, zatem opłaty nie zostaną naliczone. Kwestię podjazdu kuriera, proszę, zgłoś przez formularz. To będzie najszybsza droga. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Opakowania4You
#8 Zapaleniec#

OK, dziękuję za informację 🙂

oznacz moderatorów

kotzpsem
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi z wczoraj:

acadccd0-246a-11f0-ab63-3d7002097d47

oraz z 9 kwietnia:

ecb512d0-147e-11f0-b905-21234eb47aee i 96d4bdf0-1471-11f0-a2fc-b52b30e99b3a

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Opakowania4You @Client:44052296 @kotzpsem zamiast pierw przetestować a potem to na siłę uruchamiać to poprawiają błędy w trakcje 😞 a irytacja sprzedawców i kupujących rośnie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Opakowania4You
#8 Zapaleniec#

A potem jeszcze odejmą punkty za niezrealizowanie wysyłki w terminie. Maskara jakaś.

oznacz moderatorów