Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od wczoraj mam kłopot ze zrealizowaniem podjazdu przez kuriera DHL.
Paczki dla DHL nadaję poprzez "Wysyłam z Allegro". Tam generuję list przewozowy oraz wybieram termin odbioru paczek.
Wczoraj kurier nie podjechał.
Dzisiaj ponownie wygenerowałem list dla nowej paczki, ustaliłem odbiór na dzisiaj ale nie przyszedł mail z potwierdzeniem, że DHL przyjął zlecenie. Tak teraz sobie przypominam, że wczoraj również tego maila nie otrzymałem ale nie specjalnie się tym przejąłem bo na Allegro widnieje informacja, że podjazd zamówiony.
Piszę tutaj bo może ktoś się nad tym pochyli i przyśle jednak dzisiaj kuriera 🙂
Mam podobnie, dwukrotnie kurier DHL nie przyjechał po odbiór pomimo zleconego podjazdu. Maile potwierdzające zamówienie podjazdu od DHL też nie przychodzą od kilku tygodni.
Wciska się sprzedawcom DHL w ramach Allegro Delivery który realizuje podjazdy wedle własnego widzimisię. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kotzpsem u nas potwierdzenie zamówienia kuriera wpadają do SPAM
U nas ich brak również w spamie. Do 10 kwietnia przychodziły normalnie.
No właśnie, do świąt wszystko hulało.
@Opakowania4You @kotzpsem bo od 7 kwietnia dołączyli To do Allegro Delivery, zmienili numerację na swoją i zrobili bałagan 😞
@kotzpsem @Opakowania4You Proszę, podajcie numery zamówień, których to dotyczy.
@Opakowania4You Opłata za etykietę jest naliczana w momencie jej nadania, zatem opłaty nie zostaną naliczone. Kwestię podjazdu kuriera, proszę, zgłoś przez formularz. To będzie najszybsza droga.
OK, dziękuję za informację 🙂
@w_kiwi z wczoraj:
acadccd0-246a-11f0-ab63-3d7002097d47
oraz z 9 kwietnia:
ecb512d0-147e-11f0-b905-21234eb47aee i 96d4bdf0-1471-11f0-a2fc-b52b30e99b3a
@Opakowania4You @Client:44052296 @kotzpsem zamiast pierw przetestować a potem to na siłę uruchamiać to poprawiają błędy w trakcje 😞 a irytacja sprzedawców i kupujących rośnie 😞
A potem jeszcze odejmą punkty za niezrealizowanie wysyłki w terminie. Maskara jakaś.