Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taki problem ze na mój kod pocztowy mogę zamówić Orlen paczkę do 9:45 a DHL do 10:00
A na Aukcjach dopiero sie to zmienia około godziny 13:00 więc jak ktoś kupi po 10:00 to nie mam możliwości wysłania paczki w ten sam dzień
można to jakoś zmienić ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KIKOPIKO Czy masz ustawione godziny graniczne w tej zakładce?
No i tu jest problem
@KIKOPIKO Te dane będą widoczne, kiedy wzrośnie liczba zamówień nadana w podanym czasie.
No umiem czytać ale co mam teraz zrobić jak ktoś kupi po 10:00 nie jestem w stanie wysłać takich zamówień ?
Po drugie przy tylu metodach dostawy to ciężko uzbierać po 10 zamówień z każdego przewoźnika ☹️
Na ten moment muszę sie ratować i ustawiać czas wysyłki na 2 dni ale to nie jest rozwiązanie
W jaki sposób jest liczone te 10 zamówień to jest dziennie tygodniowo miesięcznie ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
cyt:
No umiem czytać ale co mam teraz zrobić jak ktoś kupi po 10:00 nie jestem w stanie wysłać takich zamówień ?
@KIKOPIKO dlaczego nie żądasz tutaj i w reklamacjach składanych do allegro by serwis zapewnił Tobie możliwość nadawania przesyłek tego samego dnia i to np: do godziny 15tej?
@KIKOPIKO jest to liczone miesięcznie
@epresso o jakiś temat dla Ciebie - przecież to sprzedawca ma wpływ na przewidywany czas dostawy i trzeba mu czym prędzej wystawić negatywa skoro paczka nie dotarła na czas xD
@KIKOPIKO "Na ten moment muszę sie ratować i ustawiać czas wysyłki na 2 dni ale to nie jest rozwiązanie " to Cię nie uratuje, jak będziesz wysyłała przesyłki zbyt szybko to po kilku allegro ustali, że nadajesz tego samego dnia, wylosuje Ci godzinę graniczną i znowu będziesz miała dostawa jutro 😉
Lajf!
No to ja mam w ciągu 28 dni 191 zamówień i nadal nie mogę ustawić godzin granicznych ?
Możesz mi to zweryfikować dzisiaj mam już 205 zamówień w ciągu 28 dni nadal nie mogę ustawić godzin granicznych do składania zamówień ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KIKOPIKO Poprosiłam o weryfikację Twojego przypadku. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
@KIKOPIKO Proszę Cię jeszcze o informację kiedy ustawiłaś godziny graniczne i czy od tego czasu zrealizowałaś 10 zamówień z tą opcją dostawy.
miałam ustawione od Poniedziałku i tak było 10 paczek
@KIKOPIKO to chyba nie do końca tak działa jak Pani moderator twierdzi ... z moich obserwacji wynika, że czas jest prezentowany albo dla wszystkich przewoźników albo dla żadnego - i kiedyś tam w końcu "załapie".
@KIKOPIKO Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
@KIKOPIKO psss ... ustawiłaś czas wysyłki 2 dni - te zamówienia nie będą brane pod uwagę ^^
@KIKOPIKO Dostałam potwierdzenie, że weryfikacja Twoich statystyk potwierdza prawidłowość komunikatu. Warunek dotyczący prezentowania godziny granicznej nie jest spełniony.
Tak jak pisze @sl-aw-ek, oferty z deklaracją wysyłki 2 dni nie są brane pod uwagę. Dodatkowo nie wszystkie zamówienia z tego tygodnia są już uwzględnione w statystykach Jakości sprzedaży. Możesz to zweryfikować, pobierając raport tutaj.