Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wygląda na to, że jest jakiś problem z weryfikacją mojego konta do wypłat w CZK. Pomarańczowy trójkąt z wykrzyknikiem przy koncie Revolut. Na czym polega problem? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@wiki0441 wykonaj proszę przelew weryfikacyjny z konta Revolut, ale nie polskiego, tylko tego podanego w zakładce Ustawienia wypłat. Przelew otrzymaliśmy z konta z początkiem PL, a to jest numer techniczny Revoluta i dlatego taki przelew nie przejdzie.
Tutaj jeden z członków społeczności podzielił się jak wykonać przelew z konta zagranicznego, a nie technicznego.
@la_nika czy ma znaczenie jaki będzie tytuł przelewu? Jeśli tak, to jaki powinien być? Czy kwota pierwszego przelewu zostanie mi zwrócona? Jeszcze do mnie nie wróciła.
@wiki0441 tak, oba przelewy powinny być zwrócone. Tytuł powinien być dokładnie taki jak ten, który zostanie wygenerowany z zakładki Ustawienia wypłat (po kliknięciu "przejdź do banku").
@la_nika pomóż mi proszę, bo nie widzę przysicku "przejdź do banku". Mam tylko "zmień ustawienia" i "dodaj metodę wypłat"
Wtedy mogę tylko zmienić nr BIC/SWIFT lub usunąć rachunek
@w_kiwi pomożesz?
@wiki0441 otrzymałam informację, że jeśli nie masz opcji "przejdź do banku" możesz wybrać opcję przelewu tradycyjnego. Wtedy pojawią Ci się wszystkie potrzebne dane, a Ty wykonasz przelew z poziomu strony banku. 🙂
@w_kiwi Wreszcie udało mi się znaleźć dane do przelewu tradycyjnego. Dlaczego w danych do przelewu w polu kwota widnieje 1dolar lub 1euro? Przecież ja aktywuje konto w czk. Nie mam konta w euro ani w dolarach. Załączam screen. Jednocześnie zapytam, czy kwota którą przelewam ma znaczenie? Na poprzedniej stronie miałam napisane by przelać 1zł lub 10czk. Z revoluta, którego próbuję podpiąć nie mogę przelać mniej niż 5zł lub 28,78czk.
@w_kiwi proszę Cię o pomoc
@w_kiwi przypominam się 😉
@wiki0441 przepraszam, że czekasz, działamy 🙂 Czy mogłabyś przesłać potwierdzenie przelewu (najlepiej, aby na potwierdzeniu widoczne były oba konta Revolut i to zagraniczne z początkiem LT i to polskie)?
@wiki0441 prześlij proszę potwierdzenie w formacie pdf na adres spolecznosc@allegro.pl potrzebujemy potwierdzenia przelewu wykonanego z zagranicznego rachunku Revolut - początek numeru z LT
Niestety nie umiem takiego wygenerować