anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wygenerowaniem etykiety

MAMY ROZWIĄZANIE!
bjes2
#7 Wielbiciel#

Witam, sprzedałam 3 książki jednemu kupującemu, przy dwóch była opcja Allegro Inpost, przy trzeci8ej, wystawionej znacznie wcześniej, Poczta Polska.  Kupujący zapłacił za książki i koszty wysyłki - 8,99. Nie mam możliwości wygenerowanie etykiety.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bjes2 ponieważ w ofertach nie było jednej wspólnej metody dostawy Kupujący miał możliwość wpisania własnej kwoty. W takiej sytuacji powinniście wcześniej porozumieć się z Kupującym i ustalić koszt dostawy, ponieważ obecnie będziesz mogła nadać przesyłkę poza Allegro przez Managera Przesyłek InPost jednak nie w cenie 8,99 zł, a 12,99 zł jeżeli przesyłka zmieści się do najmniejszej skrytki (8x38x64 cm). Możesz poprosić Kupującego o dopłatę, a aby takich sytuacji uniknąć w przyszłości upewnij się, że w Twoich cennikach dostawy jest przynajmniej jedna wspólna metoda wówczas będziesz mogła ustawić odpowiedni sposób łączenia kosztów dostawy. Innym rozwiązaniem jest używanie zawsze tego samego cennika dostaw.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
resty
#7 Wielbiciel#

Ja juz drugi dzień walcze żeby w ogóle nadać  przesyłkę allegro Impost i nie daje rady tak samo nie pomogli konsultanci z impost 😞

oznacz moderatorów
resty
#7 Wielbiciel#

kończy sie na takim komunikacie: resty - Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro! 

oznacz moderatorów
bjes2
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam 🙂

oznacz moderatorów