Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiając produkty z EAN 8588006041736 oraz 8588006041712 po weryfikacji następuje błąd:
Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii.
Chociaż kategoria jest taka, jak w katalogu allegro, nie można wystawić produktu.
W katalogu jest kategoria Uroda - Pielęgnacja - Włosy - Szampony
Proszę o pomoc. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@taanio_pl z tego co widzę oba produkty są w kategorii 5363. Prześlij tu proszę zrzut ekranu z błędem który ci się pokazuje oraz uzupełnionym formularzem wystawiania oferty.
@taanio_pl dziękuję, już działam 🙂
Dzień dobry, wciąż nie mogę wystawić produktów
@taanio_pl czekam jeszcze na informacje w tej sprawie. Proszę Cię o cierpliwość, jak tylko będę miała dalsze wieści wrócę do Ciebie z informacją.
@taanio_pl dziękuję Ci za cierpliwość. Tę ofertę powinieneś wystawić w kategorii 258362 (dermokosmetyki > szampony).
@taanio_pl Proszę, dodaj zrzuty całego ekranu wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
@taanio_pl Dzięki, konsultuję to z Działem Technicznym.
@Syrena_zT produkt ean 8588006041712, numer oferty 17636898001