Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cokolwiek bym nie zrobił wisi kilkanaście jako szkice np: 10000117969, jak próbuje wystawić te szkice to dostaję błąd bez szczegółow:
i nie da się wystawić nowych przy próbach nie wybiera kategorii a jak już się uda to i tak nie jest w stanie zapisać szkicu mimo to pojawia się on do wystawienia:
@dareek122044 pracujemy nad naprawą tego błędu, wkrótce powinno być OK. Przepraszamy!
moglibyście prace prowadzić w nocy, a jeśli to awaria to nie macie w serwerowni żadnej nadmiarowości czy HA?
@nombre problemy z wystawianiem nowych ofert zostały usunięte. Wszystko działa już poprawnie.
Dziękujemy bardzo. 🙂
Musicie mieć bardzo sprawną ekipę skoro tak szybko sobie z tym radzicie.
Potwierdzam, że problem usuinięty.
Drodzy Sprzedający!
Usunęliśmy dzisiejsze problemy związane z wystawianiem nowych ofert. Aktualnie wszystko działa już poprawnie.
dziś miałam jakieś problemy z wystawionymi ofertami , już się pokazały ale nie wszystkie ,
nie wystawiło mi się około 20 aukcji czy może mi ktoś napisać dlaczego ?
Nic nie działa od kilku godzin allegro poszło sobie do domu i mają to w 4 literach .
@max-bit Prawie godzinę temu, w wypowiedzi powyżej, informowałam tutaj, że problemy z wystawianiem ofert już nie występują.
oferty się nie wystawiają
oferty się nie zamykają - towar wykupiony usuwa ofertę - cyk i ktoś kupuje towar bo aukcja się nie zakończyła
dzisiaj jest jeszcze lepiej - w zakładce zamówienia info że opłacono za produkt
w zakładce lista wpłat - wpłat nie ma
do częsci zakupów brak maili z infem o wybraniu rodzaju wysyłki
Wczoraj całe popołudnie i wieczór mieli taki cyrk sam nic nie wystawiłem bo się nie dało a to co się sprzedało widzę dopiero teraz rano.
Zapewne jest to związane z przekręceniem licznika. Od wczoraj wieczór nowe aukcje mają już numery 11-cyfrowe (przedtem były 10-cyfrowe). Oczywiście, nikt na to wcześniej nie wpadł, że po numerze 9999999999 nastąpi 10000000000. Typowy problem roku 2000 😋
Odtrąbiliście wczoraj sukces walki z awarią, a tutaj dalej KLAPA.
@kino5.1 Bo to jest nowa awaria 🙂 Z jedną wygrali, a dzisiaj będą walczyć z drugą.
@kino5.1 @WREDZIA-W1 coś czuję że to się dopiero zacznie bum na zakupy świąteczne właśnie nabiera rozpędu 😉
Zgadza się, chyba SYSTEM się przegrzewa
@WREDZIA-W1 @kostas11 pytanie, czy winnymi awarii są Sprzedawcy, bo sprzedają? czy Kupujący bo kupują?🤔
@pinsplash Ja myślę, że ani sprzedawcy, ani kupujący. To my, na Gadanym przegrzewamy systemy.
Jak pisałem w innym wątku, zapewne jest to związane z przekręceniem licznika. Od wczoraj wieczór nowe aukcje mają już numery 11-cyfrowe (przedtem były 10-cyfrowe). Oczywiście, nikt na to wcześniej nie wpadł, że po numerze 9999999999 nastąpi 10000000000. Typowy problem roku 2000 😋
I dalej nie działa..