Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czyżby jakaś kolejna awaria lub nowe udoskonalenia są wdrażane bo nie mogę wystawiać aukcji na żadnym z komputerów. tradycyjna śpiewka "coś poszło nie tak ,spróbuj odświeżyć później" . @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Niestety. Nadal to samo. Przykładowy numer aukcji z której chciałam skorzystać aby wystawić inną aukcję:
9996040636
Dziwne że pojedynczo nie chcą wchodzić wznowienia ale hurtowo wchodzą ,tyle że hurtowo nie da się ponowić na wybrany czas tylko idą tak jak były ustawione wcześniej i o jednej porze a w licytacjach to nie jest dobre rozwiązanie.
@mwmonety @cztery_bez_atu Wciąż konsultuję Wasze zgłoszenia. Przekazuję prośbę z techu o Wasze zrzuty ekranu z widocznym komunikatem z przeglądarki w trybie incognito.
Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę. - taki komunikat za każdym razem pojawia się przy próbie wznowienia/edycji oferty. Wyczyszczenie cookies nie pomogło.
@bochniaczek a inna przeglądarka ?
pomogła zmiana przeglądarki z Opery na Edge
Teraz na Operze tez działa, zobaczymy jak długo.
Maile z allegro przychodzą po dwóch godzinach, jednak coś jest nie tak.
u mnie też maile od allegro informujące o sprzedaży przyszły dziś w południe, a towar sprzedał się wczoraj...Nie wszystkie ale kilka tak.
Gdy próbuje pobrać przez RestAPI dane oferty (metoda: GET/sale/offers/offerId) np. 11724734091, 11724669276 to także mam błędny response (400 - Syntactically incorrect request), czyli raczej to przeglądarki i cookies nie dotyczy.
Myślałem że po nocy obudzę się i będzie dobry dzień a tu nadal jest problem ,jedną aukcję wznawiam ,następnej już się nie da . @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kolekcjoner608 W tej sytuacji proszę o przesłanie aktualnych zrzutów ekranu potwierdzających, że problem nadal występuje niezależnie od przeglądarki, również przy korzystaniu z trybu incognito. To konieczne, ponieważ (jak pisała @ko_alka), zespołowi technicznemu nie udało się powtórzyć błędu.
@nat_not To wygląda tak że czasem udaje się coś wznowić ale przy następnej aukcji już wyświetla się komunikat "coś poszło nie tak " -nie udało się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony .Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę. Aukcja taka faktycznie po jakimś czasie daje się wystawić ale przy następnej jest znowu to samo .
@nat_not Takie problemy występują z tego co widzę tylko przy pojedynczych aukcjach bo jak zaznaczę np.dwie które nie dają się wystawić pojedynczo to w parze idą bez problemu tyle że grupowo nie mam możliwości planowania wystawiania na dany dzień i godzinę a w licytacjach to jest bardzo istotne.
@kolekcjoner608 @m-c-m Dostałam informację, że w tej chwili problemy ze wznawianiem nie powinny już występować. Jeśli to możliwe, sprawdźcie proszę czy znów się pojawią.
@nat_not Sprawdziłem i póki co problemu nie widzę ,wystawiłem kilka aukcji .Jak problem powróci (oby nie) to dam znać.
spróbuj proszę czy dasz radę ją edytować - u nas wywala ten sam błąd przy próbie edycji niektórych ofert
podczas edycji ten sam problem, od kilku godzin
Problem nadal występuje. Niezależnie od przeglądarki. Udało się wznowić kilka ofert, ale nadal wyskakuje w/w komunikat.
u nas także pojawia się ten komunikat ale przy próbie edycji niektórych ofert. Przykładowe ID: 11724734091, 11724669276, 10876555596
Błąd występuje także podczas korzystania z RestAPI (dla tych samych ID ofert). W metodzie: GET/sale/offers/{offerId} otrzymuję response: 400 Syntactically incorrect request, więc raczej nie zależy to od ustawień i cookies przeglądarki