Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cały czas pyta stan i cechy i nic nie da się z tym zrobić. Wszystko podczas wystawiania i przebiegu kolejnych etapów ogłoszenia jest ok ale po wybraniu opcji premium wyróżnienie na 30 dni i zatwierdzeniu pojawia się na czerwono stan i cechy a przecież było wszystko dobrze. Więc problem jest w aplikacji. Do dzisiaj wszystko było dobrze ale od paru godzin nie da się wystawić żadnego ogłoszenia. Proszę o jakieś sugestie czym to może być spowodowane?
@Client:46921308 Cześć 🙂 Spróbuj wybrać w sekcji "Cechy" markę tego biustonosza.
Cześć, wybrałam cechy i wpisałam prawidłową markę , nadal jest to samo
@Client:46921308 Spróbuj teraz. 🙂 Wszystkie potrzebne parametry powinny być już widoczne
Wybieram cechy wpisuje prawidłowo markę Triumph i nadal wyświetla to samo żeby uzupełnić pola wymagane. I tak z kilkoma różnymi rzeczami robiłam. I to samo się dzieje.
Próbowałam ponownie z inną marką i jest to samo na czerwono tak jak na zdjęciu powyżej.
@Client:46921308 To błąd po naszej stronie, pracujemy nad rozwiązaniem, proszę o chwilę cierpliwości 🙂
Proszę napisać jak problem będzie rozwiązany, trwa już od wczoraj. Dziękuję.
Nadal pokazuje błąd. Jak długo to potrwa?
@Client:46921308 Proszę Cię o aktualne zrzuty z widokiem tych problemów.
Problem nadal występuje ten sam
Problem leży po waszej stronie
Źle działa aplikacja
Próby resetowania tel i odinstalowania aplikacji nic nie dają
@Client:46921308 Parametr "Rozmiar" powinien już być dostępny, prośba żebyś:
Już jest w porządku. Dziękuję
Witam, ponownie wystąpił błąd , znowu nie mogę wystawić rzeczy na sprzedaż.
@Client:46921308 Czy chodzi o tę samą ofertę? Spróbuj wykonać wszystkie kroki, o których pisałam wyżej. Jeśli problem wciąż będzie występował, to pokaż proszę na zrzucie, jaki tym razem komunikat się pojawia, zgłoszę to ponownie
@Client:46921308 spróbuj proszę teraz. Powinno się udać 🙂
Dziękuję, jest ok.