Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Chciałbym się odnieść do wyszukiwania aukcji po sygnaturze, identyfikatorze który wpisuję podczas wystawiania aukcji. Problem polega na tym, iż aby wyszukać produkt muszą zgadzać się dokładnie wszystkie elementy oznaczenia- kolejność słów, numeracji, wielkość liter itp., inaczej produktu nie wyszuka. Dla przykładu, stosując wewnętrzne oznaczenia produktu typu ,, Radio nr 1" jeśli wpiszę to w wyszukiwarce z małej litery produktu nie wyszuka, lub jeśli mam kilka produktów w tej samej aukcji opisane ,, Radio nr 1 i 16 i 45" szukając nazwą ,, Radio 45" produktu również nie wyszukuje. Czy w sygnaturze nie można wprowadzić takich samych zasad jak w szukaniu po tytułach aukcji? W tym przypadku nie ma znaczenia kolejność wyrazów ani wielkość liter... Byłoby to duże ułatwienie. Dodam, że problem pojawia się na różnych przeglądarkach, nie wystąpił nagle, jest od samego początku korzystania z opcji sygnatury.
Pozdrawiam
Ja wystawiam głównie numizmatykę gdzie też jest mnóstwo podobnych pozycji ale w tytule każdej aukcji dopisuję własny kod i wystarczają mi trzy znaki z tego kodu by znaleźć to czego szukam .
Jestem w stanie znaleźć produkt po tytule, ale wydaje mi się, że opcja sygnatury powstała po to, aby ułatwić zarządzanie i wyszukiwanie aukcji własnymi identyfikatorami widocznymi tylko dla sprzedającego. A kiedy trzeba sprawdzać, czy wpisało się to z małej czy dużej litery, ułatwieniem ewidentnie nie jest. Twój sposób oznaczania pozycji poprzez kod w opisie aukcji chyba również świadczy o tym, że sygnatura nie do końca spełnia swoje zadanie 🙂
Szerze to nie sprawdzałem ,ta forma mi wystarcza przy sprzedaży swoich produktów.