Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ostatnia doba ,
bbb9f1e0-c6ae-11f0-ae9b-a9554126c9d6
4ff00e50-c649-11f0-b582-4d20893a0701
d2feca80-c5f8-11f0-9344-f30c2f0035d7
b4388230-c5da-11f0-9d07-bb7b1c58ecca
@mdrogeria chyba tak, bo już od wczoraj było kilka zgłoszeń
@KOGIEL_T tak pomyślałem , sporo nie opłaconych jak na te kilkanaście transakcji , spadki obrotów tłumaczą osłabieniem ....gu..zik prawda , klienci już mają dość i spadają gdzie indziej .
@mdrogeria weryfikuję to i wrócę z informacją.
@mdrogeria działam w tej sprawie, aby ustalić szczegóły z problemem z płatnościami. Jeśli możesz, to poproś klienta o kontakt z nami przez formularz i przesłanie potwierdzenia pobranej płatności do nas. Będziemy działać, aby wyjaśnić problem z opłaceniem zamówienia. 😊
@Sa_nova to nie moja sprawa , narobiliście już tyle zła ,że pora , aby obróciło się to przeciwko Wam , podałem numery transakcji , reszta to Wasza broszka .
@mdrogeria sprawdziliśmy z działem technicznym transakcje i nie potwierdzamy, aby występował problem po naszej stronie przy płatnościach. Z informacji, które mamy - płatności nie doszły do skutku, ze względu na błąd autoryzacji, który może się zdarzyć jeśli klient nie dokończy procesu płatności np. wyłączy stronę zbyt szybko, nie autoryzuje płatności po stronie banku itp. itd.
@Sa_nova nie prawda , zrzut , który powyżej umieściłem .... klientka potwierdziła ,że środki z konta zeszły ,ale ... tam , ,, kropla drąży kamień ,, pomalutku klienci zrozumieją ,że płacą za coś co nie działa .
Oto dowód
@mdrogeria Ten zrzut nie zaprzecza temu, co napisała Sandra. Środki zeszły z konta, ale płatność nie została sfinalizowana. Środki wrócą automatycznie w ciągu kilku dni roboczych.
@w_kiwi zaprzecza , brak autoryzacji występuje po Waszej stronie ,a nie jest to jedyna niesfinalizowana transakcja i nie jedyna moja konwersacja z klientem .
,,Środki wrócą automatycznie w ciągu kilku dni roboczych. ,,,.... nic , tylko pogratulować .
@mdrogeria Czy możesz napisać, którego zamówienia dotyczy ta wiadomość?
@w_kiwi nie mogę
@gdvorek jestem starej daty i lubię zagadki , a ta jest prosta jak kilo drutu w kieszeni , czy tak trudno sparować jeden z czterech numerów przesyłki z informacją podaną na ostatnim zrzucie ?, tylko Wy Z-tki musicie mieć wszystko równiutko podane na talerzu .
Wiktoria poprosiła Cię o tę informację nie po to, żeby Cię "przepytywać", tylko żebyśmy faktycznie mogli pomóc i sprawnie zweryfikować sprawę. Każdego dnia prowadzimy wiele wątków, więc dodatkowe szczegóły naprawdę są potrzebne, żebyśmy mogli jednoznacznie ustalić, co się wydarzyło przy konkretnej płatności.
Nie będę wchodził w dyskusję o różnicach pokoleniowych - czy to nas przybliża do rozwiązania? Myślę, że akurat w tym przypadku obaj wiemy, że nie.