anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produkt został podłączony do innej aukcji allegro

Tambi_pl
#2 Obserwator#

Dzień dobry, Moje ogłoszenie nie wyświetla się w produktach promowanych na allegro mimo, że mam wykupiony pakiet promowania na tej aukcji. Moja oferta została wyrzucona z głównej listy aukcji allegro i została wpięta w jakiś produkt o zupełnie innych parametrach niż mój. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

TechartGSM
#13 Ambasador#

Podaj numer oferty o którą chodzi...

oznacz moderatorów

Tambi_pl
#2 Obserwator#

Numer mojego produktu to: 17216376299. Numer źle podpiętej oferty to 17300460613.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador#

Faktycznie, wygląda na inny produkt.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  zerkniecie na to?

oznacz moderatorów

Tambi_pl
#2 Obserwator#

Dziękuję

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Tambi_pl, dziękuje za zgłoszenie.
Przekazałem Twoją sprawę do odpowiedniego zespołu.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

insekt2
#9 Pomysłodawca#

Trzymam kciuki, bo być może czeka Cię dłuższa "jazda". Nad moją sprawą pracowali 3 tygodnie, oczywiście w pocie czoła, zespół specjalistów, i tu na forum i oczywiście w BOK. Poza zbywaniem co chwila i zapewnianiem że sprawa zostanie rozwiązana - nie została, mimo oczywistych błędów w katalogu. Dla mnie te 3 tygodnie to był gwóźdź do trumny w tym miejscu, na allegro, dużą część sprzedaży opierałem na tym produkcie, gość się podpiął z dwa razy mniejszym produktem, dwa razy tańszym, o innym przeznaczeniu, o zupełnie innym zdjęciu i parametrach. Oczywiście, jak w podobnych sprawach, mój własny, wykupiony EAN. Dla allegro przecież nie ma znaczenia czy klient dostanie to czego szuka, tylko to co allegro mu podsunie. Ciekaw jestem ilu kupujących przeklęło moją konkurencję, otrzymując zamiast karmnika na szczura, karmnik na myszy, dwa razy mniejszy. Ale przecież nikogo to nie obchodzi 🙂 Ja straciłem główny produkt, ponieważ ze względu na popularność "oszukanej" konkurencji, moja aukcja gdzieś zniknęła w tłumie a oceny produktu ciut się zmieniły na gorsze (w końcu klient nie dostał tego co chciał, bo "allegro jasno przecież napisało - KARMNIK NA SZCZURY, a ten mój, który dostałem, wygląda jak zwykły na mysz, dwa razy tańszy, dwa razy mniejszy - badziew". Ja mogę jedynie podziękować, że pomogliście mi podjąć decyzje odnośnie przyszłości tutaj, proces jest bolesny, ale nieunikniony. 

oznacz moderatorów