Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Żeby nie powiedzieć do tylnej części ciała.
Test domowy INSTI na badanie w kierunku wykrywania wirusa HIV, przy próbie wznowienia otrzymuję komunikat : GS1 nie nadaje numerów, które zaczynają się od 686. Skontaktuj się z dystrybutorem, wydawcą lub producentem i uzyskaj poprawny
6865970104196 jest spisany z opakowana. Przy zgłoszeniu błędu nie ma opcji przesłania zdjęcia z samym numerem EAN, jak je przekazać.
Dlaczego uzurpujecie sobie wiedzę lepszą niż my sprzedawcy.?
Kolejna aukcja do przeniesienia na pipipi.
Bo działa według starej zasady .
1. allegro ma zawsze rację .
2.jeżeli allegro nie ma racji patrz na punkt 1.
A @k_owczarek1 : już chwytam za długopis , sięgam po zeszyt , nadaję nowy numer znalezionego błędu : 1 897 234 i wpisuje planowaną date rozwiązania : nie wiadomo.
Ha ha ha. Dziękuje 🙂
@AptekaNatolinska Cześć. 🙂 Zgłoszę tę sytuację. Prześlij mi proszę zdjęcie z numerem EAN, a także numer oferty, którą próbujesz wznowić.
@AptekaNatolinska Dziękuję. Zdjęcie możesz załączyć tutaj, na Gadane. Jeśli wolisz prywatnie, to mejlem na spolecznosc@allegro.pl
@AptekaNatolinska Zweryfikowaliśmy tę sytuację i kod 6865970104196, to nie jest kod GTIN przydzielony przez GS1. Ten Kod kreskowy wygląda na kod wewnętrzny. W takim wypadku należy skontaktować się z producentem i poprosić o kod EAN wydany przez GS1.
@AptekaNatolinska Przyjrzałam się tej sytuacji ponownie - zamiast kodu EAN 6865970104196 wpisz 686597010419 - stąd wynika problem (pomylona 6 i 9 w kodzie).
Uczciwie biję brawo, naprawdę mi pomogłaś.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czas do pracy
Bałagan jest taki że nie idzie tego nazwać ją rozumiem EAN w aukcji itp itd ale komunikaty jakie podają nie są zgodne z niczym do dystrybutora po EAN?? Tak jak było napisane dystrybutor ma wiedzę sprzedawca ma wiedzę że EAN jest poprawny bo spisany z pudełka allegro tej wiedzy niestety nie ma albo boty jakich używają do sprawdzania są źle zaprogramowane szkoda tylko że nie dają możliwości poprawienia przed a nie po aukcji co gorsza moga jeszcze za poprawnie wprowadzony EAN usunąć aukcje oczekują profesjonalizmu oczekują wszystkiego co naj sami nie dają nic...