anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produktyzacja kolejne problemy

petinek_pl
#13 Ambasador#

Po raz kolejny nikt nie reaguje na zgłaszanie błędów i problemu więc dalej..

poza tym że produkty mają pododawane po 20-30 kodów ean (choć każdy ma jeden i nie wiem jak to nawet zrobiono),osoby które akceptują dodawane parametry chyba nie mają organu myślowego.

Zamiast skupić się na pracy wiecznie musze słac zgłoszenia bo klient widzi **piiip**yzmy i potem pretensje do mnie. 

Kolejne kwiatki- trzy oferty pęset do karmienia gadów. Są w kategorii pielęgnacja roślin..ok..a nazwa handlowa UWAGA- "kości ze żwaczem"... że ke?

a wisienka- gdy próbuję zgłosić błąd przez formularz wyskakuje info,że nie mogę bo producent zastrzegł sobie dokonywanie zmian xD to tez już zgłaszałam..

ZROBICIE COŚ Z TYM SYSTEMEM? Wystarczyłoby zeby ktos to sprawdzał a nie bezmyślnie akceptował i nie byłoby takich...nie powiem co. Chcecie mieć taki bałagan i problemy z klientami? Wasza sprawa.

Znając życie nie dostanę nawet odpowiedzi albo dostanę od robota w stylu "Zgłaszaj dalej, dzieki za info" albo "Przekażę twoje sugestie i nic nie wiecej nie zrobimy".

Nie wiem po co w ogole to wszystko zgłaszam od dawna i tak nikt się nie przejmuje chyba dam sobie spokój.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @petinek_pl. Jeżeli zaproponowane zmiany zostały odrzucone, to znaczy, że zgłoszenie nie było zasadne i nie mogliśmy zaakceptować tych sugestii. Jeśli podasz przykłady, to będę mogła to dokładniej sprawdzić.  

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Nie było zasadne??????? Czyli pęseta to kość ze żwaczem? ..... ta wypowiedź świadczy o wszystkim..brak słów..odpuszczam

oznacz moderatorów

ZakupyMaawSport
#10 Popularyzator#

Ja jak widze bledy w katalogu to nawet nei zawracam sobie glowy zgłaszaniem tego, w opisie daje adnotacje ze parametry produktu znajduja sie w opisie, a to co wyzej to katalog allegro ktory podaje nieprawdziwe informacje i nie mam na niego wplywu.

oznacz moderatorów