anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produktyzacja Zgłaszanie błędów w produkcie ciągłe BŁĘDY!!!!

petinek_pl
#12 Orędownik#

Kiedy wreszcie zrobicie porządek z produktyzacją? Do jednego produktu bywa często przypisanych 20 kodów ean, zgłaszałam to w innym wątku i cisza. Podobno ean jest jeden więc jak to mozliwe? Do tego sprzedawcy łączą zupełnie rózne produkty jako warianty i miesza to w ofercie, w ofercie np. miska w paski zamiast kilku kolorow pojawiają się warianty zupelnie innych produktow. I do tego mozna wpisac byle co i akceptujecie te dane, już widac ze nikt nad tym nie siedzi tylko robot jak zawsze. Oferty mają kuriozalne opisy, ostatnio domek dla królika gdzie wpisane były poprawne parametry np. 50x30cm ktos sobie zmienil nie wiedzieć czemu na 1x1cm co jest juz widac z opisu nierealne a system to zaakceptował...i teraz musze zgłaszac błędy takich ofert. A najlepsze jest to ,ze odrzuciliscie moje zgloszenie.. czyli domek ma 1cm? TO JEST TYLKO JEDEN Z WIELU-CZYTAJCIE MODERATORZY UWAŻNIE- JEDEN Z WIELU PRODUKTÓW WIĘC NIE PYTAJCIE ZA CHWILĘ ABY PODAC JEGO NUMER, CHODZI O NOTORYCZNE SYTUACJE!! Kto się tym zajmuje, czy ktos myslący choc trochę? Dalej- próbuje zglosic błąd i czasem się nie da wyskakuje komunikat jak w załączniku, chciałam tylko zgłosić ze domek ma inny wymiar niz podany i wyskakuje ze nie mam prawa tego zglosic.. CO ZA BEZNADZIEJA!!!zgłoszenie.jpg

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

Jestem tylko kupującą, ale..to jest chore co Allegro zrobiło z dobrze działającego serwisu (a jestem na nim od ponad 20 lat). Teraz nic nie można znaleźć, nawet bardzo konkretnego produktu, nie da się też pogrzebać by znaleźć coś ciekawego. Wyszukiwarka jeśli już coś pokazuje to wyrzuca bzdury, śmietnik różnych nie pasujących do siebie towarów. W związku z tym bałaganem czytanie opinii o produktach jest bez sensu. Nie mam żadnej pewności o jakim produkcie czytam. Jak można kupować, gdy nie wie się co tak naprawdę się kupi? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl W przypadku odrzuconych sugestii zmian w produkcie odwołuj się przez formularz z zakładki Zgłoszenia Zmian. W ten sposób sprawa trafia bezpośrednio do zespołu, który zajmuje się danym obszarem.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

petinek_pl
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  dalej nikt nie czyta co sie pisze jak zawsze. Kolejne produkty z błędami nie moge nigdzie zglosic zmiany,ciagle wyskakuje to ... okno Dane nie mogą byc modyfikowane. 

oznacz moderatorów

petinek_pl
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Prosze o wyjasnienie sytuacji. Od konsultanta dostałam odpowiedź cyt.:Niektóre parametry są zablokowane przez producenta. Jak to mozliwe? W co drugim produkcie nie mogę zgłosić błędu, a opisy są kuriozalne, domek dla królika który ma 30cm jest wpisany 1x1cm i według was parametry są blokowane przez producenta. Chcecie powiedziec, ze producenci sami podają takie **piiip**yczne dane??Chyba ktos nie rozumie

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl To, co napisał konsultant, jest zgodne ze stanem faktycznym. Dopytaj go o szczegóły skoro już analizuje zgłoszony przez Ciebie przypadek.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@petinek_pl  to są nano-króliki (doświadczalne),ich wielkość, to zaledwie kilka nanometrów, więc w klatce 1x1cm mogą sobie swobodnie biegać😉

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@petinek_pl pamiętaj, że nowe Allegro jest wersją beta, oni na razie robią testy i to użytkownicy muszą zgłaszać błędy, jak nie dostaniesz odpowiedzi, to znaczy, że działają, ale ty się nie dowiesz o ich działaniach, bo jesteś beta-testerem 

oznacz moderatorów

LOREKO_24
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  Jest cała masa takich produktów z 20 kodami ean. Z siatkami czy podstawami słupa jest to samo. W katalogu produktów można wyszukać kilkanaście produktów tej samej "rzeczy" pod różnymi kodami ean. Sprzedawcy dodają swoje kody ean jako swój produkt, a jednocześnie podpinają się nowymi ofertami pod oferty innych sprzedających. Czasami kilka różnych produktów są łączone w jeden np. Siatki heksagonalne, hodowlane i poddynkowe to dla robota allegro to samo. Później klienci narzekają o trudnościach znalezienia czegokolwiek w wyszukiwarce allegro. 

oznacz moderatorów