Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy widzieliscie coś takiego, i wytłumaczcie mi co to jest standardowa opłata a co to jest dodatkowa prowizja?
Gdyż po tym...skorzystałam z tego...i otrZymnałam PROWIZJĘ OD SPRZEDAŻY OFERTY WYYRÓŻNIONEJ...
Teraz Allegro wysyłam mi linki...z którymi mam się zapoznać, czyli, że standardowo pobierają 75 %.
Wszystko jest opisane w regulaminie który zaakceptowałeś - prowizja od oferty wyróżnionej to 175% prowizji standardowej.
Witam, doskonale znam się na regułach tu ponujących, przeczytaj co tam jest napisane w tym kwadraciku...
@LingerieA Obrazek jest dla nas niewidoczny.
A dlatego nie rozumiecie. Jak wspominałam doskonale znam się na allegrowskich niuansach. Wczoraj obniżyłam cenę produktu i to bardzo Allegro zaproponowało mi na dole przy promowaniu nie tylko promowanie za 0zł (czyli nie 19,90 zł, tylko 0 zł...ale byl dopisek również, że:
1. Standardowa opłata
2.oraz dodatkowa prowizja bedą naliczane (jak przycisnę ten przycisk z promowaniem) będą naliczane po 7 sierpnia 2025 po godz.18,50.
Skorzystałam z tej opcji.
Za chwilę klient zamówił produkt.....naliczono mi dodatkową prowizję za wyróżnienie czyli 75 %.
Tłumaczenia pomocników "Alyny" to śmiech na sali. Jedno zwykłe złodziejstwo.
Ok no to trzeba zapytać @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LingerieA No trzeba czekać na wyjaśnienia moderatorów, kilka razy w ciągu 6 lat spotkałem się z nie nienaliczaniem dodatkowej prowizji, przy promowanym przedmiocie, ale to była jakaś specjalna promocja, zobacz tutaj może trzeba było aktywować
https://salescenter.allegro.com/discount-center/?marketplaceId=allegro-pl
Ale ja to wiem...aktywowałam tam także promocję. Pożniej chciałam poprawić po 1 dniu coś i pokazała mi się taka przy Promowaniu w żółtym trókąciez w ykrzyknikiem. Chodzi mi tylko o to jak interpretujesz to co napisałam...ja, że nie ma opłaty 19,90 zł, czyli 0 zł oraz nie ma prowizji od sprzedaży wyróżnionej. To jest jedna wielka farsa. Gdyby tak naprawde UOKiK sie wziął za to wszytsko porz adki...nie byłoby tego portalu. A tak robią ze Sprzedawców..Id..tów, wiecie czemu...bo każdy się daje. Dobrze , że InPost zacznie swój Marketplace...ufff
@LingerieA konsultuję temat, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@LingerieA żebyśmy mogli dokładnie zweryfikować temat - podaj mi proszę nr oferty.