Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich problem polega na tym ,ze od jakiegoś czasu zacząłem promować więcej ofert na allegro 3.9zl za dzień kwota zbiera się nie mała a jak chce znaleźć swój produkt na allegro to go nie widać albo musze bardzo się postarać by ta ofertę znaleźć i tu też moje pytanie czy też tak macie ,że nie możecie znaleźć swoich wyróżnionych ofert za bagatela 3.90zl dziennie
@La-Promocja Wskaż proszę ofertę, o którą chodzi. Zweryfikuję to. 🙂
Tu nie chodzi tylko o jedna aukcje a o wiele innych czuje się oszukany ,bo jak możecie naliczać mi prowizje za każdy dzień kodzie ja tych ofert nie widzę tylko jak zaznaczę ze z Opolskiego
14215152720
14215091423
14215070708
14215062485
Oferty nie są praktycznie widoczne widać to po ilości odwiedzających
@La-Promocja Dziękuję. Napisz proszę jeszcze, po jakich frazach wyszukujesz wskazane oferty, a najlepiej linki do konkretnych wyszukiwań.
Witam ,wpisuje dokładnie to co w tytule mojej aukcji bądźmy normalni przecież to nie ja mam wyszukiwać swoich przedmiotów tylko potencjalni klienci jeśli wpisując w wyszukiwarkę Allegro aukcja nie jest widoczna nawet wtedy kiedy sortując aukcje od najniższej to jak klient ma widzieć ten przedmiot a biorąc pod uwagę ze wyróżniam aukcje swoich przedmiotów oczekuje ze będą łatwo widoczne ,już nie mówię ze na pierwszej stronie
@La-Promocja gdybym ja szukał słuchawek, od razu ustawiałbym filtr na NOWE, chociaż ja nie robię zakupów na allegro bo jestem zbyt oszczędny.
Pewnie tez tak bym robił ale ustawiam filtr pod siebie i tez ich nie widać
@La-Promocja zajrzałem na oferte 14215091423 i powiem tak
Jakbym miał kupic za 140zł produkt uzywany z miesięczna gwarancją( ich ceny zaczynają sie od 40 zł) to trzy pozycje niżej mam za 180 zł produkt nowy z gwarancją 24 mies
Być może to jest przyczyna . Relatywnie wysoka cena w stosunku do produktu i do cen rynkowych. Patrzyłem tylko na ten jeden produkt wiec nie wiem jak masz w innych lecz ja osobiście także bym nie oglądał tego produktu za 140 zł bo albo bym kupił ten za 40-50 zł ( jeśłi chciałbym używany) albo nowy za 180 zł
Nie chodzi o to ,że się nie sprzedają chodzi o to ze aukcji nie widać
@La-Promocja ja wpisując w wyszukiwarke "sluchawki xiaomi" bez problemu je znalazłem na dwudziestym którymś miejscu wsód promowanych ofert na dole pierwszej strony
tez teraz sprawdziłem i są wczoraj ich nie było pewnie Pani moderator coś pomogła dziękuje