Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Szanowne Allegro czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego zezwalacie na dodawanie do katalogu produktu BZDUR ?
Jestem wytwórcą zamiennika - 2 sztuki ZAWIAS DO SZAFKI IKEA BISSA HEMNES GREVBECK STALL WHT - zamiennik
link do mojej aukcji - https://allegro.pl/oferta/2-sztuki-zawias-do-szafki-ikea-bissa-hemnes-grevbeck-stall-wht-zamiennik-1...
Jeden ze sprzedawców „podpiął” się pod moją aukcję ze swoim produktem, który jest zupełnie czyś innym niż sugeruje to tytuł aukcji !!!!!!!!!
Użył mojego kodu producenta, mojej marki oraz tytułu mojej aukcji wprowadzając potencjalnych nabywców w błąd oferując zupełnie inny przedmiot !!!
Ja tego elementu nie wytwarzam i nie ma go w mojej ofercie !
Oferowany przedmiot przez tego sprzedawcę nie jest zawiasem tylko jakiś „bolcem”
Link do aukcji „zaradnego” sprzedawcy
Zgłaszanie przez formularz nic nie daje – brak reakcji ze strony Allegro !!!!!!!!!!!
Proszę o interwencję i odpięcie od moich produktów czego co ani kształtem ani przeznaczeniem nie przypomina zawiasów z mojej aukcji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy ktoś z moderatorów zainteresuje się tematem ???
@kakabe_2007 oferta została zweryfikowana i odpięta od produktu.
@RaBarbar_ka Dziękuję za pomoc 😊