anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o wykluczenie zamówienia ze statystyk

MAMY ROZWIĄZANIE!
ART_FOTO
#15 Entuzjasta#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o wykluczenie ze statystyk zamówienia 36f67fd0-51da-11f0-b5a6-e786a055caf5 

PRZEWOŹNIK I NUMER PRZESYŁKI

Allegro One Box, DPD
A002AIU3I5

Przesyłka nadana w punkcie przed godziną 10.00 w deklarowanym czasie, a odebrana przez przewoźnika ponad dobę później.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
gdvorek
Moderator
Moderator

@ART_FOTO zgłosiłem zamówienie do wykluczenia!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
ART_FOTO
#15 Entuzjasta#

@gdvorek Dziękuję

oznacz moderatorów
ART_FOTO
#15 Entuzjasta#

@gdvorek  Rozumiem, że oprócz moderatorów nikt w weekend nie pracuje? Czy wykluczanie zamówień odbywa się tylko w dni robocze? Dzisiaj doszło kolejne -6 pkt za wysyłkę w terminie, czyli od wczoraj już -46.Najśmieszniejsze jest to, że za wysyłkę w terminie przez jedno zamówienie opóźnione z winy kuriera -6/40 pkt, a za szybką wysyłkę 160/160.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ART_FOTO pracują też doradcy, którym można także zgłaszać zamówienia do wykluczenia 🙂 Z tego co widzę zamówienie 36f67fd0-51da-11f0-b5a6-e786a055caf5 zostanie wykluczone dzisiaj w nocy. Jutro nie powinno być już wliczane do jakości. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ART_FOTO
#15 Entuzjasta#

@Syrena_zT Dziękuję za informację.

Tak swoją drogą to doradcom można zgłaszać, może kiedyś bym się doczekał na odpowiedź.Zgłosiłem z 1.5 miesiąca temu reklamację na dopłatę Allegro One obsłużone przez DPD i do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi.Zatem daruję sobie tą formę kontaktu.

oznacz moderatorów