Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
proszę wyłączyć ze statystyk zamówienie aa517330-15f9-11f0-a128-ed670c80017c
wybrany punkt jest niedostępny do wysyłki, z kupującą brak kontaktu a w tym tygodniu kurier UPS podjeżdża po paczki ok 9:00 więc raczej w ciągu pół godziny nic nie zdziałam.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mix-mce Zgłosiłam zamówienia. Wrócę z informacją.
@N_Nitka28 swoją drogą gdzie mogę napisać w sprawie tych odbiorów UPS bo kurier dzisiaj już był 5 minut temu po jedyną paczkę jaką udało mi się spakować.
Jak by tak o 11:00 przyjeżdżał to by wystarczyło a nie przed 9.
@mix-mce Rozumiem, że kurier przyjeżdża za wcześnie po paczki?
@N_Nitka28 no tak jakby trochę, jeśli mam oferty z wysyłką 24 i w południe ktoś widzi "dostawa jutro" to jak mam mu wytłumaczyć że dostawa nie będzie jutro bo kurier był przed śniadaniem?
Jeszcze było by w porządku jakbyście podawali przy tym napisie informację jakiego przewoźnika to dotyczy bo jak inni kurierzy odbierają paczki o 14:00 a tylko UPS jest takim rannym ptaszkiem to każde zamówienie na allegro delivery UPS jest dla mnie potencjalnym negatywem.
@mix-mce Konsultuję Twoją sprawę.
@N_Nitka28 kupujący się obudził i zmienił punkt dostawy więc udało się wbić etykietę ale paczka i tak już nie wyjdzie bo kurier przyjedzie w poniedziałek.
@mix-mce Abym mogła zweryfikować te wczesne podjazdy kuriera, potrzebuje kilka przykładowych zamówień.
jest jeszcze sporo innych ale nie ma informacji w śledzeniu o której odebrał paczkę, jest tylko informacja o której przekazał na magazyn.
Domyślam się że to przez zlecenia odbioru, jak wysyłam o 8:30 to do kuriera dochodzą po godzinie albo później, więc kurier już dawno jest w drodze z moją paczką jak przyjmuje zlecenie.
@mix-mce Przykro mi, ale na ten moment nie wykluczymy tego zamówienia.
Co masz na myśli, że wybrany punkt jest niedostępny do wysyłki? Potrzebujemy więcej szczegółów, najlepiej w postaci zrzutów. Jeśli kontaktowałeś się z klientem, to również potrzebujemy potwierdzenia.
Powinieneś móc nadać zamówienie bez problemu.
Proszę Cię, abyś w sprawie wykluczenia tego zamówienia podał więcej szczegółów lub skontaktował się przez formularz, gdzie wyślesz potwierdzenie. (najlepiej w formie zrzutów)
Kwestie wczesnych podjazdów kuriera weryfikuję.
@N_Nitka28 a no tak, teraz jak już paczka wbita a kurier dawno już ma weekend to mam robić zrzuty.... po co wam moja korespondencja jak paczki dalej nie na się nadać na punktu który wybrano?
@mix-mce Doradca weryfikuję tę sprawę. Informacje otrzymasz na maila w zgłoszeniu 50838490.