Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Planujemy w miejsce kilkudziesięciu ofert doładowań tv sat wprowadzić jedną ofertę, gdzie Kupujący wybierze sobie sam wysokość doładowania. Koszt jednej jednostki to będzie 1 zł. Po skorzystaniu z "kalkulatora prowizji" mamy jednak pewną zagwozdkę...
Jaka wyjdzie prowizja przy zakupie np. 27 szt. po 1 zł w kategorii Sprzęt satelitarny” w ramach podkategorii “RTV i AGD” (wg cennika prowizji 7,38% brutto)?
Kalkulator pokazuje 8,37 zł i 31% prowizji. Logika jednak wskazuje na prowizję 2 zł i 7,41%...
@medalik_2009 bo to liczy jako produkt 1 zł a tu jest minimalna prowizja 31 groszy 🙂
daj co 5 zł 🙂
@kostas11 nie da się dać w takich interwałach. Za dużo rodzajów doładowań jest po prostu. A przy tych ^#%$@*!@* punktach jakości, fajnie byłoby dostać parę punktów więcej za dostawę do punktów czy przesyłki smart. Niestety przesyłka elektroniczna przy doładowaniu psuje statystyki w tych zakresach.
Mnie interesuje jak to będzie faktycznie wyliczone, bo zgodnie z regulaminem, który mówi "Wysokość prowizji zależy od ceny końcowej Towaru oraz kosztów dostawy jaką wybrał Kupujący.", cena końcowa w takiej transakcji wynosi 27 zł za 27 szt. towaru, więc od tej kwoty powinna być liczona prowizja.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jak to wygląda faktycznie w takiej sytuacji?
@medalik_2009 zapytam specjalistów w temacie opłat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@_HolaOla_ coś już wiadomo?
@_HolaOla_ ile dni, ci specjaliści od opłat, potrzebują by odpowiedzieć na proste pytanie?
Mógłbym to sprawdzić sam, jak wygląda w praktyce, ale pewnie zaraz się dowalicie z ostrzeżeniem o zakup z powiązanych kont. 😎
@medalik_2009 nie mam niestety dla Ciebie jeszcze odpowiedzi, bo wciąż czekam. Przepraszam, że tak długo to trwa.
@medalik_2009 dostałam info, że prowizja wyniesie kwotę, którą obliczył kalkulator, ponieważ wynika to z prowizji minimalnej, wynoszącej 31 groszy na sztukę. Zapis o tym jest w regulaminie pod tym fragmentem, który sam zacytowałeś: "Minimalna wartość jednorazowo naliczonej prowizji za każdą sztukę wynosi 31 groszy brutto (25 groszy netto).".
@kostas11 @mdrogeria czy wam też przyznanych innym łapek z punktów nie podlicza do statystyk na ogólnym?