Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam takie pytanie jaki jest sens tej zmiany z zamówień nie mogę w prosty sposób otworzyć oferty na allegro zamiast tego klikając w sprzedany przedmiot otwierają się bezużyteczne informacje pozakupować.
Komu to przeszkadzała i dlaczego zostało wprowadzone to w tak beznadziejny sposób?
Nie jestem w stanie aktualnie znaleźć informacji o stawce VAT czy odszukać informacji widocznej jedynie w odpisie oferty, taka zmiana wydłuża przygotowanie ofert dwukrotnie muszę dla każdego przedmiotu wyszukać po numerze oferty kartę oferty w allegro aby przygotować dokument sprzedażowy i wyszukać przedmiot na magazynie.
Podłączam się pod pytanie. Czy to problem chwilowy, techniczny czy zmiana na stałe? Utrudnia to prace przy pakowaniu, wydłuża czas, nie można wejść szybko i sprawdzić aukcję.
Podbijam temat i proszę moderatorów o rozwianie watpliwości: czy to chwilowy "defekt", czy stała zmiana.
Od wejścia w szczegóły pozakupowe, "od zawsze" był dziubek (w widoku kompaktowym zamówień). Wejście w aukcję pokazywało screenshota. jesli to zmiana stała - w jaki sposób sprawdzić screenshota z aukcji, po tej zmianie?
zmiana która utrudnia pracę - nie wiem w jakim celu, żeby sprawdzić stany po zakupie trzeba szukać kolejno każdy produkt po nr oferty - kto to wymyślił
mam tylko nadzieję że zostanie przywrócona poprzednia wersja
Prędko nie przywrócą, na własne potrzeby zrobiłem sobie dodatek który po kliknięciu na numer oferty mnie do niej od razu przekierowuje, lepsze to niż nic.
Prosze o zmianę na stare. Po co zmieniać coś co działa?
Też nie rozumiem tych wszystkich zmian. Dlaczego chcą komuś na siłę robić dobrze?
Dołączam się do Państwa opinii, fatalna i niewygodna zmiana, która utrudnia wyłącznie pracę.
tez mam ten problem bardzo to utrudnia pakowanie 😕
przy pakowaniu chce widziec jaki przedmiot został sprzedany po co mi przekierowania na szczególy zakupu ??? jak bede chciał to se sam w to klikne.
Mam nadzieję że to jakiś błąd bo zmiana kompletnie beznadziejna.
dla mojej małej firmy jest to wydłużenie pracy z paczkami x2
@BlackStorkPC @Midora75 @meduza @TakaTabaka @Wilczekstepowy @Tommy_82 @imprezator_com @Zuzia_i_Czarek nie jest to błąd, a wprowadzona zmiana na stałe.
Z obecnego widoku można przejść do informacji na temat oferty z momentu zakupu, klikając "informacje pozakupowe".
to proszę mi powiedzieć jak mam w szybki sposób sprawdzić czy sprzedaż jest zakończona czy nie ,bo jest to dla mnie w ażne przy szukaniu na magazynie. no i w parametrach dodajemy kod nasz wewnętrzny do szukanuia produktów którego też nie mogę teraz szybko odczytać
To jakiś żart!?
jak klikniecie akcje / zwrot prowizji / tytuł aukcji to wchodzi po staremu . Ale i tak wiecej roboty...
nie no dramat ale dzięki chociaż za to "obejście "
Co na celu ma ta zmiana poza wydłużniem obsługi zamówień ?
przy sprzedaży
w Inofrmacjach pozakupowych nie ma linku do oferty
przy zakupie jest
jak rozumiem to jest celowe utrudnienie sprzedaży małym sprzedawcom
bo nie wiadomo po co to zostało wprowadzone
kto mądry i świadomy chowa informacje sprzedawcom
w celu ułatwienia im sprzedaży?