Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam takie pytanie jaki jest sens tej zmiany z zamówień nie mogę w prosty sposób otworzyć oferty na allegro zamiast tego klikając w sprzedany przedmiot otwierają się bezużyteczne informacje pozakupować.
Komu to przeszkadzała i dlaczego zostało wprowadzone to w tak beznadziejny sposób?
Nie jestem w stanie aktualnie znaleźć informacji o stawce VAT czy odszukać informacji widocznej jedynie w odpisie oferty, taka zmiana wydłuża przygotowanie ofert dwukrotnie muszę dla każdego przedmiotu wyszukać po numerze oferty kartę oferty w allegro aby przygotować dokument sprzedażowy i wyszukać przedmiot na magazynie.
Dzień dobry,
od godziny wchodząc w zamówienia i klikając w ofertę wyskakują jej szczegóły a nie sama oferta. Proszę mi powiedzieć czy jest to jakaś bezsensowna i utrudniająca życie zmiana czy mam jakiś błąd?
Kolejne "udogodnienie" ze strony Allegro.
Bawią się jak dzieci w piaskownicy, wkur...jąc sprzedających.
to samo, kompletny bezsens, po co to? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
może "szanowne " Allegro się wypowie w tym temacie , bo dobijać zmianami potraficie bardzo dobrze
Już się wypowiedziało w tym temacie
hej, dzięki już w międzyczasie znalazłam w innym miejscu grono "zadowolonych" 😉
Dziękuję! Zgłosiłam Wasze uwagi, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Brakuje również możliwości szybkiego sprawdzenia sygnatury (nr własnego) produktu lub kodu EAN. PORAŻKA!!!! Przywróćcie w trybie pilnym poprzedni wygląd. W jaki sposób szybko można przywrócić aukcje, zmienić ilość ?! Ta zmiana to strzał w kolano dla sprzedających!!!!
po co ta zmiana ?, do kompletowania zamówień potrzebuje mieć od razu podgląd do aukcji allegro jak było dawniej , teraz muszę spędzać znacznie więcej czasu by uzyskać informacje, które wcześniej miałem po jednym kliknięciu, czy osoby które wprowadzają te zmiany mają pojęcie jakiekolwiek o pracy sprzedawcy? ta zmiana utrudnia nam prace!
Wyważyliście otwarte drzwi. Wszystko co teraz widać po kliknięciu w ofertę z zamówienia było pod przyciskiem SZCZEGÓŁY. I to WYSTARCZY! Co chcieliście "ułatwić"? Jedyny efekt jaki został osiągnięty to wściekłość Sprzedawców. Linki do ofert MUSZĄ być dostępne z poziomu Zamówień. Nie da się pracować w obecnym układzie.
@BrickTrek szybko nie wróci.... jak znam życie , trzeba przechodzić na razie przez ,, zwrot prowizji ,,
ten sposób przenosi do aktualnego widoku, a nie do widoku z chwili zakupu 😞 Akurat w naszym przypadku, tak jak kilku innych sprzedawców pisało czasem potrzebna jest informacja o czasie dostawy z danej chwili. Moderatorka napisała, żeby kierować klientów w przypadku kłótni do nich, ale tego rodzaju klienci chcą zwykle mieć gotowe rozwiązanie od sprzedawcy. Nie będą nic od siebie więcej robić ani nigdzie pisać. Niestety.
Od wczoraj niepoprawnie działa widok zamówień
Klikając w aukcje otwiera się okno Szczegóły zamówień a nie aukcja danego przedmiotu.
@AR_Auto_Czesci to nie błąd , tak ma być .....niestety
Powinno być po nowemu i po staremu. Link z Aukcją powinien być aktywny i się otwierać.
@mdrogeria nic mi nie wiadomo że miały być zmiany w widoku zamówień, jest to dość upierdliwe w przypadku przedmiotów używanych
@AR_Auto_Czesci nie było informacji , wczoraj wlazło , najszybciej z zamówień do oferty przejdziesz przez ,, zwrot prowizji ,,
Dzień dobry,
od wczoraj mamy problem z panelem "zamówienia", na wszystkich naszych komputerach.
Problem polega na tym, że po kliknięciu na nazwę aukcji ( zdjęcie ) zamiast otworzyć się strona z aukcją, otwiera się strona ze szczegółami zakupu. Poniżej zdjęcia które pokazują w co klikamy i co się otwiera
Jest to problem ponieważ strony z aukcją są potrzebne żeby sprawdzić do dokładnie zamówił klient i w jakim wariancie. Ze szczegółów zakupów również nie można wejść bezpośrednio w aukcję jest tylko opcja "informację pozakupowe"
Jak rozwiązać ten problem
Wszyscy mają z tym problem. Jeśli to błąd to liczę, że szybko to naprawią, ale coś czuję, że to kolejna "FSpaniała" zmiana Allegro 😉
Już tutaj na forum się moderatorzy wypowiedzieli, że jest to trwała zmiana. Ku uciesze gawiedzi 😆