Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakaś awaria na p24? Od 1h próbuję wypłacić środki na konto bankowe i cały czas wracają @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam podobny problem. Wypłata jest anulowana natychmiast. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Każda moja próba wypłaty środków poprzez Przelewy24 zostaje anulowana.
dalej brak wypłaty srodków z przelewy24 anulowane
Tak, nadal mają problem. Ale nie ma sensu dublować postów.
Nie można wypłacić swoich pieniędzy, ale oczywiście wszystkie opłaty pobiera i ściąga elegancko😠
Akurat to się nigdy nie pasuje 😄
@SZYBKA_KARMA @ploma @vonPudlitz @wkv_wiosna2
Konsultuję tę sprawę. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Doszły też widzę problemy z finalizacja zakupów przez klientów korzystających z p24
Dokładnie mam ten sam problem Przelewy24 - Allegro Finance. Kasa dla Allegro zarezerwowana, natomiast swoich pieniędzy wypłacić nie można.
Dzień dobry, do wczoraj wszystko działało. Dziś przy próbie wypłaty środków Przelewy 24 - Allegro finance dostaje komunikat o anulowaniu wypłaty środków. Proszę o szybkie wyjaśnienie
@Kloceser_pl poczytaj kilka wątków niżej i będziesz wiedział
I jak?
@SZYBKA_KARMA to problem z Blikiem, więc Allegro Ci nie wyjaśni gdzie tkwi problem
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
PRZELEWY 24 ALLEGRO Automatycznie odrzuca transakcje,coś wiadomo na ten temat
@47138684 zamiast wołać dziewczyny wystarczy przejrzeć forum😉
Wiecej tamatow nie przeszkadza, moze to przyspieszy i zmusi korpo do działania
@maawsport-jar jak napiszesz w istniejącym temacie, to dziewczyny też dostają powiadomienie o nowym wpisie, więc zakładanie nowych wątków nic nie zmieni😉
Tylko ze normalne Przelewy24 poszło a Przelewy24 Allegro nie idzie, nic na ten temat w tamtym poście nie ma