Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, jutro lece na urlop, dzisiaj zrobiłem ok. 13:00 przerwę w sprzedaży do 9.05, nadal widzę po ok 120 aukcji na każdym z 2 kont, wpłynęło nawet zamówienie ok 21 co ja teraz mam z tym zrobić ? Jest napisane, że zawiesiliście moje oferty, było chyba info wcześniej o tym, ze może to potrwać nawet 60 min , mija 8h a oferty nadal są dostępne 😞 Proszę o pomoc.
@wwwBESTSELLERpl Czy możesz dodać zrzut ekranu z zakładki "przerwa w sprzedaży"? Włączając tę funkcję, nie można ustawić do kiedy chcesz, aby trwała przerwa, a zaplanować od kiedy ma zostać włączona. Podejrzewam, że właśnie to jest rozwiązaniem opisywanego problemu.
Cześć, no właśnie, że określiłem kiedy jest koniec przerwy. I tak można było to zaplanować lub aktywować od razu.
@wwwBESTSELLERpl a nie używasz jakiegoś zewnętrznego programu do obsługi allegro?
Używam, jest powiązany ze sklepem internetowym - ma to jakiś związek ?
@wwwBESTSELLERpl Dziękuję, przekazałam sprawę do działu technicznego.
Ustawienia API mogą kolidować z czynnościami wykonywanymi na platformie.
Dezaktywowałem 1h temu jak coś 🙂
@wwwBESTSELLERpl Czy możesz doprecyzować? Wyłączyłeś przerwę w sprzedaży? Jeśli tak, to dział techniczny nie będzie miał możliwości sprawdzenia przyczyny problemu.
@wwwBESTSELLERpl allegro zamyka a program widzi stany na magazynie to i wznawia oferty. Powstało takie błędne koło.
Jak wyłączyłeś program to aktywuj przerwę ponownie.