Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, mam pytanie.
Ostatnio otrzymałem informację gdzie znajdę przesyłki pobraniowe. wszystko super tylko jest jedno ale.
Nie wyświetla mi przesyłek pobraniowych starszych niż czerwiec. Gdzie znajdę późniejsze pobrania niż czerwiec?
@TrustUsEvery Czy możesz doprecyzować, co masz na myśli? Czy chodzi o środki od kupujących za przesyłki pobraniowe?
Tak, kiedyś istniała zakładka "Wypłaty za przesyłki pobraniowe". Zostało to przeniesione do "środki i historia operacji" i trzeba zaznaczyć "pokaż tylko wpłaty za przesyłki pobraniowe Allegro Standard"
Niestety pokazuje przesyłki pobraniowe do czerwca 2024 roku. Potrzebuję wglądu do starszych pobrań w celu księgowości.
Pewnie był to czas kiedy zostały przeniesione.
Przeniesione zostało to wtedy kiedy allegro wprowadziło Allegro Sales.
@TrustUsEvery spróbuj przejść do zakładki bezpośrednio z tego linku:
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wyplaty/przesylki-pobraniowe-wysylam-z-allegro#toolbar-user...
Niestety nie działa, pokazuje mi "Przenieśliśmy Twoje narzędzia do Sales Center" i mam możliwość kliknięcia "Przejdź do Sales Center". Jak to kliknę to przenosi mnie do zakładki "Moja sprzedaż".
Ponawiam prośbę, gdzie znajdę pobrania przed czerwcem 2024 roku.
@TrustUsEvery skontaktuj się w tej sprawie przez formularz kontaktowy. Ja niestety nie mam innego rozwiązania. 😞
@TrustUsEvery zweryfikuję Twoją sprawę z odpowiednim działem i wrócę z informacjami.