Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po jakim czasie od wysyłki dochodzą Wasze paczki do klientów Pocztexem? Ja wysłałem paczkę w poniedziałek rano.Koło 11 odebrana z poczty i na trackingu od tamtej pory cały czas w podróży. jak to możliwe?
Jakie macie doświadczenia?
pozdrawiam
@eveeanime Kontaktowałaś się z Pocztą, żeby wyjaśnić tę sprawę? Możesz napisać lub zadzwonić.
U kurierów jest to możliwe ,pewnie gdzieś się zawieruszyła .Niedawno kupowałem od jednego sprzedawcy towar który został wysłany dwiema paczkami tego samego dnia i o tej samej porze a dotarły do mnie w różnych dniach .
dziękuję za odpowiedź na szczęście po tygodniu paczka doszła 😀 Ale gdybys mógl m jeszcze podpowiedzieć taka sprawę.Otóż przy wysyłce Pocztex wpisałem wymiary swoich paczek wydrukowałem etykiety a na poczcie okazało się że druknęło sie jako gabaryt A .Nie wiem w którym miejscu zmienić gabaryt.z góry dzięki
@eveeanime czy nadawałeś przesyłki przez Wysyłam z Allegro? Tutaj są podane maksymalne wymiary przesyłek nadawanych przez Pocztex. Jeżeli Twoja przesyłka ich nie przekracza, być może z automatu została określona jako gabaryt A.