Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trwa gorący przedświąteczny okres, dlatego przypominamy o artykule dotyczącym przewidywanego czasu dostawy przed świętami.
W tekście znajdziecie między innymi informacje o:
👉wyświetlaniu oznaczenia o dostawie przed świętami,
👉weekendowych podjazdach przewoźników,
👉funkcji Wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja,
👉wydłużeniu czasu dostawy w ofertach, jeśli macie opóźnienia,
👉przewidywaniu liczby przesyłek, które jesteście w stanie nadać jednego dnia,
👉ustawieniach godziny wysyłki,
👉godzinie wysyłki tego samego dnia,
👉wykluczeniu oceny sprzedaży związanemu z opóźnieniami po stronie przewoźnika,
👉oznaczeniu o dostawie przed świętami w ofertach.
Dodatkowo w artykule dostępne są również:
👉nagranie webinaru,
👉FAQ.
@nat_not aż zajrzałem do swojej zakładki i o dziwo ujrzałem taki oto twór
i ? nie za bardzo rozumiem jak ma się on do tego .....hmmmm i czemu ma służyć , a zupełnie z pantałyku zbił mnie zapis ,, Tego samego dnia wysyłasz tylko 23% przesyłek zgodnie z deklaracją.,,
Przepraszam, że się podepnę, ale czy to grzebanie w czasie dostawy czegoś nie popsuło?
Zakupione dziś. Wysyłka 1 dzień do jutra. A dostawa za tydzień???
@folkowy-slesin dla czego piszesz ,,za tydzień ,, Twoje oferty mają przewidywany czas doręczenia na 14- 15 XII , Poczteź jak zwykle w gorączce przedświątecznej ma opóźnienia
Po prostu wydaję mi się, że ten przewidywany czas dostawy dla Pocztexa jest mega wydłużony. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu 🙂 dziękuję za odp
@folkowy-slesin nie jest , po co Ci problemy z klientami ?
Zepsuło zupełnie moją sprzedaż
mam to samo 🙂
Wysyłam paczki terminowo wedle deklaracji, dlaczego przy aukcji pokazuje się dostawa po świętach.
@skokwbok22 pewnie nie masz przesyłek nadanych w terminie.
Swoją drogą zamówię u Ciebie coś dziś po 22 żeby sprawdzić tą deklarację wysyłki natychmiast 😉
Wszystkie paczki są w terminie i ponadto
Wysyłam od pon. do piątku
@skokwbok22 "Wszystkie paczki są w terminie" - w terminie natychmiast, już pisałem dziś po 22 składam zamówienie do paczkomatu mam nadzieje, że zgodnie z deklaracją jeszcze dziś przesyłka zostanie nadana.
Czy jeżeli ktoś u mnie zamówi teraz paczkę i ma przewidywany czas dostawy po świętach i jak jutro do niego nadam przesyłkę i dotrze do niego jednak w sobotę bo inpost tak zadeklarował, to klient tej paczki nie odbierze i ona wróci do mnie, a jak nadam po świętach dopiero to stracę punkty w terminowym wysyłaniu tak ? czyli jak postąpię to i tak będzie źle.
A Ty sprzedajesz na Allegro za punkty?
Generalnie - to wszyscy sprzedają za kasę, żeby coś zarobić.
Może tak być.
Allegro obecnie wprowadza w błąd kupujących w temacie terminów dostaw.
Może tak być, że ktoś zamówił towar, widnieje termin dostawy po świętach, ale wszyscy sprzedawcy starają się wysyłać towar "na bieżąco". Więc dostawa może być w piątek lub sobotę - inaczej niż to wskazuje serwis Allegro.
Więc teraz zapytanie do serwisu Allegro - kto będzie ponosił koszty nieodebranych w terminie przesyłek? - kupujący otrzymał od serwisu Allegro wyraźna informację, kiedy towar będzie do odbioru (za 8 dni), a sprzedający wysłał towar zgodnie z zadeklarowanym terminem wysyłki do 1 dnia ? I jest do odbioru w paczkomacie za 1-2 dni od zakupu? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Do tej pory było za kasę, ale teraz to faktycznie za punkty bo bez punktów nie można wysyłać....
W środę miałem , że przesyłka dojdzie 28 grudnia w czwartek było, że przesyłka dojdzie 28 grudnia i dzisiaj mamy piątek i dalej jest zapis , że wysyłka dojdzie 28 grudnia... gdzieś zablokowało się coś na allegro chyba.
Bo tak postanowiło Allegro, żebyście zbyt dużo nie zarobili na święta.
@mdrogeria "nie za bardzo rozumiem jak ma się on do tego .....hmmmm i czemu ma służyć , a zupełnie z pantałyku zbił mnie zapis ,, Tego samego dnia wysyłasz tylko 23% przesyłek zgodnie z deklaracją.,,"
To dotyczy tylko zamówień złożonych przed godziną graniczną i wysłanych tego samego dnia, dawniej to było lepiej opisane ale sama idea się nie zmieniła.
@sl-aw-ek idea owszem ta sama , ale zapis kijowy .