Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 10 minut mieli non stop przy wrzuceniu jakiejkolwiek faktury. Pierwszy raz mam taką sytuację, więc nie wiem w czym jest problem ?
u nas ten sam problem... Podbijam
Po dodaniu faktury lub paragonu jest taki komunikat trwa skanowanie antywirusowe, to może potrwać kilkanaście sekund.
nie da się również dodać kolejny raz faktury, w zasadzie nic nie można zrobić, bo po wejściu w szczegóły kręci i tyle ??
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mikeza, @onvolt_biuro i @DrukujTanio Wykonajcie proszę poniższe kroki:
- Wyczyśćcie przeglądarkę i usuńcie pliki cookies (tzw. ciasteczka).
- Sprawdźcie, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.
Dajcie znać czy problem dalej występuje.
podbijam, mnie też nie działa.
bez zmian, wciąż się kręci i "skanuje"..,
@onvolt_biuro Wyślij proszę zrzut ekranu problemu z widoczną datą i godziną. Wyjaśnię to.
u mnie też nie działa, poszukajcie problemu po Waszej stronie.
Czyszczenie "ciasteczek" nie jest lekiem na całe zło
@N_Nitka28 skoro różni użytkownicy zgłaszają ten problem, to nie jest to wina przeglądarki, czy ciasteczek.
@N_Nitka28 nic się nie zmienia, inne przeglądarki tak samo, mieli już chyba 2 godzinę.
Dokładnie. Pozałączałem faktury do każdego zamówienia i każda się mieli. Wygląda na globalny problem.
Dziękuję za doprecyzowanie. Wyjaśniam tę sprawę z zespołem technicznym.
[aktualizacja 20.05.2025]
Problem został naprawiony wczoraj koło 21:00. Kłopoty z fakturami nie powinny już występować.
U mnie też nie działa 😞
Umnie o samo też nie działa
Ile potrwa ta konsultacja?
@Need4Sport nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, staramy sie jak najszybciej uzyskać informację dla Was. Proszę o cierpliwość.
U mnie to samo.
@WWW_SOTI_PL dzięki za info, wiemy o problemie, proszę o cierpliwość. Wrócimy z odpowiedzią tu.