Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Około godziny 3 nad ranem otrzymałem e-maila informującego o przyznaniu RABATU TRANSAKCYJNEGO do zamówienia f9a9ff70-0d83-11f0-ad3c-2b4296fba31e i jak do tej pory żadne pieniądze z tego tytułu nie zostały mi zwrócone. Jak długo jeszcze muszę czekać na zwrot pieniędzy ????
@kakabe_2007 już to sprawdzam, wrócę do Ciebie z informacją 🙂
@Syrena_zT Dziękuje i czekam na informację
@kakabe_2007 dostałam informację, że dla tego zamówienia nie przesyłaliśmy maila potwierdzającego przyznanie rabatu. Sprawdź proszę wiadomość, czy na pewno dotyczy rabatu.
@Syrena_zT To jest numer zamówienia f9a9ff70-0d83-11f0-ad3c-2b4296fba31e i przy tym zamówieniu widnieje informacja - Przyznaliśmy rabat transakcyjny - są dwa identyczne zamówienia - jednego klient nie opłacił do dziś a Allegro automatycznie anulowało to zamówienie - Proszę sprawdzić raz jeszcze !!! Data sprzedaży
data sprzedaży:30 mar 2025, 18:31 |
Identyczne zamówienie od tego samego klienta złożone 30 marca o godz. 18:37 o numerze 0de665e0-0d85-11f0-a11f-23cbdeb2e973 - to zamówienie zostało opłacone
@kakabe_2007 za zamówienie nr f9a9ff70-0d83-11f0-ad3c-2b4296fba31e, otrzymałeś rabat transakcyjny (zwrot prowizji) 2 kwietnia, jest to widoczne w zakładce Rozliczenia z Allegro.
@la_nika Faktycznie jest zwrot. Dziękuję za informację 😁
Zastanawia minę tylko dlaczego dziś około godz 3 nad ranem otrzymałem wiadomość e-mail o przyznaniu rabatu transakcyjnego 🤔 Koleżanka twierdzi że niczego nie wysyłaliście .... ja jednak otrzymałem taką wiadomość i dlatego sprawdzałem czy wpłynęły pieniądze.
Kiedyś można było jednym kliknięciem sprawdzić całą historie zamówienia wszystkie opłaty i działania na tym zamówieniu łącznie ze zwrotami ..... dziś nie mogłem znaleźć tej opcji .....
@kakabe_2007 dzisiaj ok. 3 (dokładnie o 3:08), wysłaliśmy do Ciebie wiadomość e-mail dotyczącą anulowania zamówienia, nie widzę wiadomości związanej z rabatem, która byłaby wysłana o tej godzinie. W wiadomości o anulowaniu jest napisane:
|
|
|
Dzisiaj zamówienie zostało automatycznie anulowane, ponieważ kupujący go nie opłacił.
@la_nika Dziękuję i życzę miłego wypoczynku po prcy
@kakabe_2007 dziękuję bardzo 🙂 Miłego wieczoru!