Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znów problem z pocztą polską . Podczas generowania przesyłki wystepuję błąd Punkt nadania przesyłki jest niepoprawny @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czyszczenie ciasteczek nie pomaga . w trybie przeglądarki incognito też nie pomaga
nr zamówienia 682e78d1-2960-11ef-b26a-4d2cf137722f
@Templar78 Może po prostu ten punkt czasowo nie działa?
Nadaję w tym punkcie prawie codziennie
We wtorek dało się jedną paczkę wysłać a za chwilę drugiej już nie
@Templar78 Potrzebuję numeru zamówienia, niestety ten numer nie jest poprawny.
682e78d1-2960-11ef-b26a-4d2cf137722f
@Templar78 dziękuję! Znalazłam to zamówienie, jednak nie za dużo możemy zrobić. Taki komunikat świadczy o tym, że z jakiegoś powodu Poczta Polska nie pozwala nadać przesyłki w tym punkcie, a to można wyjaśnić tylko z nimi.
Czy kontaktowałeś się z przewoźnikiem w tej sprawie?
Przecież to jest allegro odbiór w punkcie. Ja nie mam umowy z pocztą . Kontaktuję się z wami bo Allegro ma umowę z pocztą
@Templar78 możemy w Twoim imieniu złożyć reklamację, ale wówczas rozwiązanie sprawy może zająć 30 dni. My nie możemy skontaktować się z Pocztą w imieniu nadawcy, aby dowiedzieć się co stanowi problem z tym punktem nadania.
Dzodzwoniłem się na infolinię . Mam się kontaktować z Allegro .Taką informację otrzymałem od Pani z infolinii . Dodała też że z ich strony wszystko jest w porządku .
Tutaj ewidentnie był ten sam problem i jakoś udało się go rozwiązać
@Templar78 konsultuję co stanowi problem w przypadku tego zamówienia. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Wątek na jaki się powołujesz jest sprzed niemal dwóch lat i dotyczył większej grupy sprzedających. Najczęściej w pojedynczych przypadkach problemem jest punkt nadania, kiedy to PP blokuje nadawanie paczek w danym punkcie na jakiś czas.
@Templar78 sprawdź proszę, czy problem dalej występuje/? Otrzymałam odpowiedź, że punkty nie są synchronizowane na bieżąco tylko co kilka godzin, więc mogło być tak, że podczas ostatniej aktualizacji w API Poczty ten punkt nie był dostępny, a teraz już działa, stąd informacja od Pani z infolinii.