Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Siemka,
Mam pytanie - czy Allegro wyłapuje delikwentów, którzy założą nowe konto, skorzystają z 3 miesięcy bez prowizji i innych benefitów, zamykają konto i próbują od nowa?
Pytam, bo zauważyłem, że pewien sprzedawca mocno zaniżał ceny towaru, właśnie dzięki pakietowi bez prowizji, a dzisiaj gdy minął mu okres 3 miesięcy wyzerował konto. Obawiam się, że po prostu założy nowe konto, być może na nowy NIP, by robić to samo.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@foto-hurtownia przecież Allegro potrafi powiązać konta obcych osób, a Ty myślisz, że tej samej osoby by nie powiązało🤔
Niby jest to wykonalne ,ale z głową i czy ma to uzasadnienie ekonomiczne ? Likwidacja firmy i założenie nowej na ciocię nie gwarantuje , że pakiet powitalny zostanie przyznany , systemy allegro wykrywają wiele typów powiązań .
Nie da rady. Allegro wyłapuje powiązanie nawet jak ciotka wujka Tej Kaśki z drugiego końca miasta siostry zalogowała się z tego samego neta raz wpadając na 5 min 8 lat temu... I akurat używała pakietu na Allegro. Nie, nie żartuję...
A sprzedawca konta tak całkowicie nie usunął, ono sobie jest tylko zablokowane. Nie mogą całkowicie usunąć konta, na którym była sprzedaż.
Dobrze, że tylko Ciebie. Ja się boję gdziekolwiek poza domem z neta skorzystać. A nawet udostępnić wi-fi koleżance czy koledze córki. Bo jak po latach coś przeskrobią to mnie blokną... I każą wyjaśniać sprawę z tamtego konta nie podając danych właściciela konta.