Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ powiedźcie mi gdzie wracają zwroty allegro nadawane w punkcie UPS czy Orlen czy One Box ( UPS ) ???
Na adres firmy czy do punktu ?
ps. dalej kombinujecie z paczkomatami bo z weekendu mam więcej przesyłek UPS niż w całym zeszłym miesiącu 😞
@kostas11 Zwroty są kierowane na adres wprowadzony w zakładce "zwroty".
@w_kiwi nawet jak są nadawane w punkcie ? a jest możliwość przekierowania ich do punktu z którego nadawałem, nie chce mi się czkać cały dzień aż kurier się zjawi 🙂
Nie czekaj, oni lubią wrzucać za płot.
@kostas11 Nie ma możliwości, żeby wskazać punkt, jako adres do zwrotów.
@w_kiwi Dzięki, będę pilnował, mam nadzieję że dostanę jakieś info na maila że jest w doręczeniu i telefon do kuriera jak w porządnych firmach kurierskich, mój pierwszy zwrot Allegro Delivery Orlen 😞
W zakładce przydała by się informacja kto go obsługuje bo przy większej ilości ciężko sprawdzać czym było wysłane 🙂
A na dziś wygląda to tak i się zastanawiaj czym przyjdzie ?
@kostas11 Przesyłkę dostarczy Orlen Paczka.
@w_kiwi mój pierwszy zwrot Allegro Delivery Orlen
to ja wiem bo wlazłem w zamówienie 🙂 czemu tego nie ma w zakładce zwroty ?
@kostas11 Ale chodzi o zwroty nie odebranych, czy przesyłki odebrane i zwrócone z nową etykietą przez klienta? Bo to dwie różne sprawy
@kostas11 napisał(a):
ps. żeby coś zwrócić trzeba to odebrać 😉
Pomyliłeś Allegro z innymi portalami, po prostu pokiełbasiło ci się 😉
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ szkoda że na maila nic nie przychodzi, w zwrotach pisze że w drodze, trzeba samemu pilnować, coś kiepsko działa ten Wasz Allegro Delivery Orlen 😞