anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"szukaj u jednego sprzedawcy"

mariuszposylek
#11 Animator#

Krótko: jak to można usunąć? Nie wiem kto wpadł na tak "genialny" pomysł, ale zasłonięcie połowy okna wyszukiwania tą opcją to jakaś bzdura. Dużo wystawiam i dużo wyszukuję i czasami trafienie w pole wyszukiwania graniczy z cudem a nie trafienie powoduje otwarcie nowego okna. A to, że nie widać co się wpisało, to w ogóle śmiech na sali. Nie wiadomo nawet czy poprawnie się wpisało zapytanie. Proszę to usunąć jak najszybciej. Opcja może i przydatna, ale w tej formie kompletnie bezużyteczna i irytująca.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mariuszposylek Prześlij proszę zrzut ekranu, na którym opisany problem będzie widoczny.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

POL_GUM_DUET
#9 Pomysłodawca#

@nat_notmogę dopiero po południu, ale nie wiecie co wprowadzacie? Na tym komputerze mam "starą" wersję Allegro.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mariuszposylek
#11 Animator#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mariuszposylek Dziękuję za zrzut ekranu. To rozwiązanie jest w fazie testowania. Nie możesz usunąć tej opcji, ale Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna. Przekazałam ją do osób odpowiedzialnych za wdrożenie tego rozwiązania.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mariuszposylek
#11 Animator#

Nie chcę być testerem tego rozwiązania. Chcę starą wersję.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@nat_not 

Wpisuję "długopis" i "telewizor" wzięte w cudzysłów – otrzymuję długopis i ładowarka samochodowa. Jeśli tak to ma zadziałać, to darujcie sobie ten eksperyment już na tym etapie – wasza i tak wątła reputacja ucierpi jeszcze bardziej.

oznacz moderatorów

mariuszposylek
#11 Animator#

@nat_not  @msniezek  @cloudcloud 

Czy jest w stanie ktoś odpowiedź jak usunąć tą opcję?

Drugi raz zakładam tutaj jakiś temat z poważną sprawą i drugi raz mam wrażenie, że wszyscy mają to gdzieś. Utrudnia mi to pracę i nie chcę w tej formie być królikiem doświadczalnym.

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

Tak jak pisała @nat_not nie ma takiej możliwości, przekazaliśmy Wasze uwagi do działu wdrożeniowego. 

Miłego dnia.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

mariuszposylek
#11 Animator#

W którym miejscu wyrażałem zgodę na bycie betatesterem?

oznacz moderatorów