anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii."

kovek
#12 Orędownik

Za każdym razem gdy tworzę nowy produkt wyskakuje taki błąd po kliknięciu "wystaw przedmiot". Gdy klikam drugi raz "wystaw przedmiot" to wtedy system przepuszcza ofertę i tworzy produkt. Jest tak od jakichś dwóch tygodni. Błąd nie jest jakiś mega irytujący, bo wystarczy kliknąć drugi raz i wszystko działa, ale chyba tak nie powinno być

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@kovek Proszę, sprawdź, czy problem występuje również w innej przeglądarce. Jeśli dodaj zrzuty całego ekranu z wypełnionego formularza wystawiania (nic nie przycinaj). Komunikat o błędzie również powinien być widoczny.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maba_butik1
#9 Pomysłodawca

ten problem występuje od kilku dni we wszystkich przeglądarkach . Kilka osób wysyłało już w innych wątkach  print screeny i nic się nie zmieniło. Występuje problem taki jak opisuje @kovek , ale poza tym część  ofert mimo że wszystko jest w porządku i wszystko uzupełnione łącznie z danymi producenta nie wystawia się (szkic z błędem) kiedy edytuję taka ofertę zauważam, że dane producenta zostają zmienione na sugerowane (nasz dystrybutor jest w Hiszpanii nie Szwajcarii) po zmianie oferta ta wystawia się bez problemu. Ale ten błąd nie występuje tylko z tą firmą mamy też go z firmą np Calvin Klein (wystawiana rozmiarowa 6 rozmiarów i z tego np 2 aukcje wyskakują jako szkic z błędem mimo, że wszystkie są wystawiane jako wystaw podobne (błąd jest zawsze taki sam )9009.pngBez tytułu.pngBez tytułuK.png

oznacz moderatorów

maba_butik1
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @maba_butik1, przekazałem sprawę do odpowiedniego zespołu.
Gdy tylko otrzymam więcej informacji, wrócę do tego wątku.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Wracam @maba_butik1, spróbuj teraz ponowić próbę. Jeśli się ona nie uda, prześlij proszę zrzut ekranu z edycji oferty, gdzie widoczna jest sekcja informacji o bezpieczeństwie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Odświeżaj i wystawiaj do skutku. Dzisiaj jakby lepiej max 3x tak zrobiłam w ofercie i powystawiało. Jak próbowałam przedwczoraj to nic nie działało w tych samych szkicach... Co najlepsze do katalogu badziew nie podpina ale parametry w ofercie jak np rok wydania to edytuje na złe... Idzie sie pochlastać z wystawianiem tu!!!

Domowezapachy1
#1 Nowicjusz

Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą. 

Allegro nie dzwoni jak była zamówiona rozmowa 

Nie mam zamiaru dawać scrennów bo wiele takich samych jest na stronie

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Domowezapachy1, pilnie poprosiłem o skontaktowanie się z Tobą w ramach zamówionej rozmowy.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Domowezapachy1
#1 Nowicjusz

Dalej jest to samo nie chce połączać... Po prostu robi to się śmieszne,a ja tracę klientów i pieniądze. 

Nie chce tego  łączyc1.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Domowezapachy1 tak jak napisał Mateusz, nasz pracownik skontaktuje się z Tobą telefonicznie w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Domowezapachy1
#1 Nowicjusz

Kiedy? 

oznacz moderatorów

Domowezapachy1
#1 Nowicjusz

Stoje z robotą,olewać bardzo poważnych ludzi i robicie sobie żarty ,przykre to jest 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Domowezapachy1 widzę, że nasz pracownik już się z Tobą skontaktował i czekamy na informacje od zespołu technicznego, który rozwiąże problem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Domowezapachy1
#1 Nowicjusz

Tak bo ciągle mnie łączy z produktem 

oznacz moderatorów