Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Piszę w sprawie rabatów ilościowych. Mogła by się znaleźć tam opcja edycji. Aktualnie kiedy mam nowe produkty, które chce aby znalazły się w istniejącym wariancie rabatu muszę całość usuwać i wszystko robić na nowo. Poświęcam temu czas i tracę statystyki sprzedaży. Może jest szansa, że taka zmiana znajdzie się na liście? 😄
@DywanStyl dziękuję za Twoją sugestię! Skierowałam ją do działu odpowiedzialnego za ten obszar. 😊
Witam. Mam też jedną sugestię odnośnie obliczania rabatu i rozdzielania na osobne pozycje zakupionego przedmiotu w większej ilości sztuk. Problem nie dotyczy np. kogoś kto kupuje 16 podkładek. Ale już np. kupującego 6 sztuk tkaniny w jednym kawałku.Często przed zakupem klienci pytają czy tkanina będzie w jednym kawałku,bo wyskakują im pozycję 5szt i 1szt. Może to znacząco wpływać na możliwą rezygnację klienta z opłacania zakupu, a następnie szukanie u innego sprzedawcy
@Krekels Twoja sugestia również trafiła w odpowiednie ręce 🙂
@Krekels czy możesz podesłać przykładową ofertę w tym temacie?
@Krekels Musi być osobno jedna sztuka, bo rabat jest na tę jedną sztukę, a nie na wszystkie
Nie koniecznie. Mając rabat na 5 sztukę w całym asortymencie, a nie pojedynczej ofercie to często kupując np 18 szpulek nici i 4 szt tkaniny to system rozbijał rabat np na 4 pozycje.
-18 szt Nici x 55zł
-2 szt tkaniny x 50zł
-1 szt tkaniny x 13zł
-1 szt tkaniny x 2.50zł
Dobrze by było gdyby po prostu nie rozdzielał tych pozycji, a rozdzielił to po równo na 4 szt tkaniny lub 18 szpulek nici
Albo prościej. Kupując 10 szt tkaniny,system rozkłada to na
8szt x 25zł
2szt x 5 zł
Przez co kupujący ma wątpliwości czy dostanie tkaninę w 1 kawałku czy w 2
Rozwiązaniem byłoby jeśli ten rabat został by policzony w ten sposób
10szt x 21zł
Witam. Teraz to mi Państwo zaimponowaliście. Dziękuję za szybkie wprowadzenie zmiany, odnośnie liczenia rabatu. Pozdrawiam serdecznie @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_