Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Proszę o odpowiedź, kiedy podejmiecie reakcję na zgłoszenie 49214103 założone ponad 2 tygodnie temu.
Zgłosiłem Państwu, że inny sprzedający do naszego produktu podłączył ofertę produktu podobnego, wykorzystując w swojej ofercie nasz numer EAN, naszą markę oraz nasz kod producenta. Pomimo widocznych różnic na zdjęciu, nic z tym nie robicie.
Dzięki wam, kilkunastu kupujących zostało wprowadzonych w błąd, którzy bazując na pozytywnych opiniach naszego produktu, na renomie naszej marki, otrzymało zamiennik produktu sprzedawanego przez tego drugiego sprzedającego.
Proszę o konkretną odpowiedź kiedy zrobicie z tym porządek?
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@MartechOlsztyn widzę, że w toku korespondencji obsługa Allegro przekazała już oferty do weryfikacji. Zgłosiłem ponownie ofertę do weryfikacji.
Proszę Pana @gdvorek
Wy w ten sposób już od dwóch tygodni odpowiadacie. Już chyba 5 raz ponownie zgłosiliście ofertę do weryfikacji.
A klienci jak kupywali podróbkę, tak kupują dalej.
Co mam odpowiedzieć klientowi, który bazując na renomie naszego produktu oraz na renomie naszej spółki, kupi podróbkę produktu? Bo tak to trzeba nazwać. A to wszystko dzięki Waszej opieszałości.
@MartechOlsztyn całkowicie Ciebie rozumiem, podjąłem w tej sprawie wszystkie możliwe kroki. Możesz oczywiście w zgłoszeniu 49214103 odpowiedzieć i w trybie reklamacyjnym prosić o weryfikację sprawę.